четвер, 11 січня 2018 12:23

Зниклу таксистку знайшли мертвою в річці

Зниклу таксистку знайшли мертвою в річці
Таксистку Ірину Чуприну знайшли мертвою. Фото: smila-ua.com

Таксистку Ірину Чуприну знайшли мертвою. Тіло з ножовим пораненням виявили у річці Тясмин у Смілі Черкаської області 10 січня.

Машину жінки невідомі покинули у Черкасах на вулиці Сурікова, поблизу колишнього ТРЦ "Екватор". На відеозаписі видно як з неї виходили люди, пише vikka.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло Ірини Ноздровської знайшли в річці

Востаннє жінка виходила на зв'язок 7 січня о 19:45. Вранці наступного дня у Черкасах вона взяла пасажирів біля дитячого парку "Казка" у мікрорайоні Митниця. Відтоді місцезнаходження жінки невідоме. Про зникнення Ірини правоохоронцям 8 січня повідомила її 19-річна донька Владислава.

"О 4:00 8 січня вона взяла "бордюр", тобто пасажирів на дорозі, біля парку "Казка". Те, що я чула, це були два кремезних високих чоловіки. Це було замовлення на Смілу", – говорить близька подруга загиблої Ірина Кононенко.

Куртку таксистки знайшли у її авто, телефон був у закинутій стічній ямі біля магазину "Малинка" в Смілі в мікрорайоні Загребля. Документи жінки зникли.

"Вона дуже сильна за характером людина, вольова. Її поважають колеги та знайомі. Багато людей відгукуються, хочуть допомогти. Але у мене складається враження, що слідство заплутує цю справу", – зазначила Кононенко.

Рятувальники знайшли тіла двох жінок у річці у селі Велеснів Монастирського району Тернопільській області. 79-річна жінка зникла увечері 26 листопада. Тіло жінки виявили у річці Коропець. Наступного дня в тій же річці у сусідньому селі Дубенка місцеві мешканці виявили тіло жінки 1957 року народження.

Зараз ви читаєте новину «Зниклу таксистку знайшли мертвою в річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі