середа, 17 липня 2019 15:58

Прокуратура затягує розгляд справи лікарів з одеської "Інто-Сани"

Прокуратура затягує розгляд справи лікарів з одеської "Інто-Сани"
Апеляційні скарги адвокатів у справі лікарів з одеської клініки "Інто-Сана" залишилися без розгляду

Апеляційні скарги адвокатів у справі лікарів з одеської клініки "Інто-Сана" про запобіжний захід для підозрюваних залишилися без розгляду.

Сторона захисту клопотала про скасування домашнього арешту, накладеного рішенням слідчої судді Київського районного суду м. Одеси Юлії Федулеєвої.

Однак скарга залишилася без розгляду, а засідання було перенесено на невизначений термін через неявку на засідання сторони обвинувачення.

У суді сказали, що прокурор був повідомлений про засідання.

Колеги підозрюваних докторів спробували з'ясувати причину неявки прокурора в суд. Однак були здивовані.

Скаргу на бездіяльність прокуратури у них прийняв процесуальний прокурор Євген Притула, той самий, який не з'явився на засідання.

"Виглядав прокурор цілком здоровим, ніяких видимих ​​проявів відомих нам захворювань у нього не було. Юристи кажуть, що хвороба - привід не прийти на суд! Ми щиро раді, що прокурор здоровий! Але так і не зрозуміли, чому він не з'явився на суд! Суддя тричі оголосив, що прокурор був повідомлений! Значить, хтось із них, м'яко кажучи, говорив неправду! Хто?", - пише колега підозрюваних докторів, співробітник клініки "Інто-Сана" Світлана Галич.

Нагадаємо, що четверо лікарів приватної клініки "Інто-Сана" в Одесі минулого місяця опинилися під домашнім арештом. Київський районний суд Одеси обрав їм такий запобіжний захід на час досудового слідства за ч.1 ст. 140 КК України (неналежне виконання професійних обов'язків).

Адміністрація одеської клініки "Інто-Сана" і адвокати упевнені в замовному характері справи. Вони вказують на грубі порушення законодавства з боку слідства і суду при розслідуванні цієї справи.

Підозрювані і сторона захисту наполягає на проведенні незалежних експертиз, які дозволять провести об'єктивне розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура затягує розгляд справи лікарів з одеської "Інто-Сани"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути