понеділок, 14 травня 2018 04:24

Побудують найбільший в Україні гуртожиток для військових

  Кожен майбутній гуртожиток — двохповерхова будівля, яка розрахована на 120 військовослужбовців. Фото: slovoidilo.ua
Кожен майбутній гуртожиток — двохповерхова будівля, яка розрахована на 120 військовослужбовців. Фото: slovoidilo.ua

У Збройних Силах України триває будівництво гуртожитків для військовослужбовців-контрактників – 184 житлових комплексів для розміщення 23 тисяч військовослужбовців військової служби за контрактом.

"Будівництво розпочалось на територіях військових містечок майже по всій території України — в 21 області. На даний час вже розпочато будівництво на 25 будівельних майданчиках. Це Житомир, Миколаїв, Новоград-Волинський, Конотоп, Бердичів, Кременчук, Броди, Дачне, Подільськ, Старичі, Мирне, Гончарівське та Десна. До кінця місяця планується завершити процес проведення закупівель послуг на будівництво казарм поліпшеного планування ще на 25 будівельних майданчиках", - повідомляє сайт Міністерства оборони.

Кожен майбутній гуртожиток — двохповерхова будівля. Він розрахований на 120 військових. В Житомирській області побудують найбільше житлових комплексів – 22, в яких зможуть проживати 2750 військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові продовжують вражати вояків НАТО

На реалізацію проекту з будівництва 184 житлових комплексів для Збройних Сил України для розміщення 23 тисяч військовослужбовців військової служби за контрактом передбачено фінансовий ресурс у сумі 2,6 млрд грн. Фінансування робіт буде здійснюватися наступним чином: 1,0 млрд грн – за спеціальним фондом за рахунок коштів, які надійшли до Міноборони від реалізації конфіскованого майна; 1,6 млрд грн – за загальним фондом Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Побудують найбільший в Україні гуртожиток для військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути