четвер, 13 липня 2017 13:03

Негода залишила 30 населених пунктів без світла

Негода залишила 30 населених пунктів без світла
Черкаська область значно постраждала від негоди 12 липня. Фото: ДСНС у Черкаській області

Черкаська область значно постраждала від негоди 12 липня. Відключили 365 трансформаторних підстанцій, порушено електропостачання до 31 населеного пункту та загинули 3 людей.

Найбільше постраждали Звенигородський, Уманський, Корсунь-Шевченківський, Городищенський, Смілянський та Драбівський райони.

Про це повідомляє ДСНС у Черкаській області. Електропостачання відновлюють аварійні бригади Обленерго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дітей упала стіна під час буревію

Троє загиблих від блискавки збирали огірки на полі сільськогосподарського комбінату.

"Загинула сім'я: 38-річний чоловік, 35-річна жінка та їх 15-річний син.Трагедія сталася о 17:00 біля села Кузьмина Гребля Христинівського району Черкаської області," - пише на своїй сторінці у Facebook Константин Проценко, речник ДСНС в Черкаській області.

Злива з градом, грозою і шквальним вітром пройшла в Україні 1 липня. Без світла залишилися 745 населених пунктів у шести областях, пошкоджені дахи у 260 житлових будинках. 17 людей отримали травми. У містах погано ходив громадський транспорт. Із запізненням на 30–40 хв. на залізничні станції прибували потяги.

Зараз ви читаєте новину «Негода залишила 30 населених пунктів без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі