середа, 05 липня 2017 17:41

На дітей упала стіна під час буревію

 

На 10-річного Андрія та його сестричку впала стіна під час буревію. Хлопчик отримав переломи черепа та тазу. Дівчинка - переломи руки та ноги.

Це сталося в місті Золотоноша Черкаської області, повідомляє ЧСН.

У день отримання травми Андрій зі своєю сестрою гуляли на шкільному подвір'ї. Під час буревію через тиск вітру стіна школи впала на дітей. Небайдужі люди рятували їх з-під уламків. У шоковому стані дітей доставили в Черкаську обласну дитячу лікарню. В Андрія була кровотеча. Третю добу дитина перебуває у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 поверхи школи обвалилися після ремонту

Зі слів лікарів, Андрієві стає краще. Він прийшов до тями за добу. Обстеження показали, що гематом на голові дитини немає. Зараз хлопчику переливають еритроцитну масу.

Злива з градом, грозою і шквальним вітром пройшла в Україні 1 липня. Без світла залишилися 745 населених пунктів у шести областях, пошкоджені дахи у 260 житлових будинках. 17 людей отримали травми. У містах погано ходив громадський транспорт. Із запізненням на 30–40 хв. на залізничні станції прибували потяги.

Зараз ви читаєте новину «На дітей упала стіна під час буревію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути