вівторок, 04 липня 2017 10:00

3 поверхи школи обвалилися після ремонту

3 поверхи школи обвалилися після ремонту
1 вересня учні не підуть в школу. Фото facebook

У місті Новий Буг Миколаївської області обвалилася частина опорної школи №1. До початку навчального року школу не встигнуть відновити.

Про це повідомив глава Миколаївської держадміністрації Олексій Савченко у Facebook.

"Будівлю здали в експлуатацію в кінці 1970-х, неодноразово там проводили ремонти, а минулого року за рахунок субвенції з держбюджету у всьому будинку замінили вікна", - написав він.

Чиновник зазначив, що дав відповідні доручення і в екстреному порядку проведе засідання комісії з надзвичайних ситуацій за участю його заступника. Члени даної комісії зберуть всю інформацію щодо будівельних робіт, які проводили в даній школі: хто їх виконував, хто проводив технагляд і брав роботи. Також проаналізують ризики щодо подальшого руйнування будівлі.

"Зараз у мене дуже багато запитань до районної влади та керівництва школи, а висновки робитимемо після повного аналізу того, що сталося. Думаю, що вивчити ситуацію і оцінити її мають і правоохоронні органи", - зауважив Олексій Савченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буревій зірвав у школі дах

Бойовики обстрілювали житлові райони Красногорівки на Донеччині. Почали о 06:40, завершили о 08:30. Знищили школу, лікарню, технікум. Вісьмох жителів поранили.

Зараз ви читаєте новину «3 поверхи школи обвалилися після ремонту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути