вівторок, 17 листопада 2015 15:16

На Вінниччині розбилась "Таврія" із шістьма пасажирами

16 листопада близько 13 години в селі Бджільна Теплицького району на Вінниччині розбилась "Таврія" із шістьма місцевими мешканцями. Водій 28-річний Олексій Гайдаленко, батько чотирьох дітей, загинув.

Автор: Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області
 

"З Олексієм їхали з Теплика ще сусіди 22-річна Зоряна Довгань з сином Максимом та 34-річний Володимир Гарбуз. В селі підібрали старшу доньку Гайдаленка 7-річну Софію та її однокласницю, які йшли з школи, - розповідає голова сільської ради Тамара Ніколішина. - На повороті їх знесло і врізались в дерево. Машина була стара вже і видно щось зламалось на ходу. Він на смерть. Софійка у важкому стані — треба робити операцію, яка буде коштувати 50 тис. грн. Зараз депутати пішли по селі і збирають гроші. Ще хлопчик і чоловік в реанімації у Вінниці. В інших переломи і сильні забої."

Автор: Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій област
 

Олексій Гайдаленко займався ремонтами автомобілів і сільськогосподарської техніки. Крім доньки, яка постраждала, у подружжя Гайдаленків є 6-річний син і 3-річні двійнята.

За інформацією ГУ Нацполіції у Вінницькій області по даній аварії відкрито кримінальне провадження. Триває розслідування, у ході якого буде встановлено всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, 7 листопада на автодорозі Стрий-Знам'янка у автопригоді загинув 31-річний старший інспектор Літинського відділення поліції майор Олександр Крижанівський. Водій не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя, де його автівка перекинулась.

Автор: Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області
 
Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині розбилась "Таврія" із шістьма пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути