вівторок, 17 жовтня 2017 14:20

Міжнародні інвестори підписали угоди про співпрацю
16

В Полтаві відбувся міжнародний економічний форум
Фото: Денис Скриль
Валерій Головко
Олександр Біленький
Андрій Река
В Полтаві відбувся міжнародний економічний форум

В Полтаві вперше відкрився міжнародний економічний форум "Полтавщина: створюємо разом нові можливості". Підприємці презентували товари і послуги потенційним інвесторам із десятків країн світу.

"В Полтавській області є унікальні промислові і аграрні підприємства, які успішно працюють на світовому ринку. Полтавське підприємство стало найбільшим експортером залізних окатишів в світі. Маємо лідерів в продажу олії, цукру і інших агропромислових товарів на рівні світу, Європи чи країни. Сьогодні демонструємо потенціал області і гарантуємо інвесторам допомогу в розвитку у вигляді підтримки, консультацій і грошових вливань з боку державу і регіону", - сказав Валерій Головко, голова Полтавської облдержадміністрації.

На першому поверсі корпусу Полтавського юридичного інституту відбулась виставка досягнень підприємств області. На подвір'ї відбулась експонувались броньовані спецавтомобілі КрАЗ.

На форум мали приїхати прем'єр-міністр Володимир Гройсман та Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко. Проте столичні гості не приїхали.

"Україна і Канада давно співпрацюють, з того часу, як Україна стала незалежною. Маю постійну працю із сімома країнами Європи, але Полтавщина здивувала своєю наполеглевістю і енергетикою. Люди хочуть розвивати свій край і не випустять жодної можливості для цього. Коли ж бачиш результат співпраці, то вдвічі стає приємніше, бо закінчили проект і що допомогли регіону розвиватись", - розповіла зазначила Кейді Ворд, головний радник з питань врядування українсько-канадського проекту "Партнерство для розвитку".

Делегації із посольств, представники бізнесу і інвестори мали змогу поспілкуватись із потенційними партнерами. Під час форуму було підписано кілька меморандумів і угод про співпрацю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВФ допоможе розвивати бізнес.

Україна покаже безпрецедентне в Європі і в світі економічне зростання. Це забезпечить успіх інвестицій і потік коштів для розвитку.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародні інвестори підписали угоди про співпрацю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути