Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2019 11:53

Фермерці спалили третю машину
5

Вінницька область: фермеру Вікторії Кулик знову спалили машину
Фото: фото надане Вікторією Кулик
Вінницька область: фермеру Вікторії Кулик знову спалили машину
Вінницька область: фермеру Вікторії Кулик знову спалили машину
Вінницька область: фермеру Вікторії Кулик знову спалили машину
Вінницька область: фермеру Вікторії Кулик знову спалили машину

Рівно через 3 місяці у місті Бар, що на Вінниччині, власниці фермерського господарства Вікторії Кулик знову спалили автомобіль. "БМВ" належав дружині її брата.

Це сталося у дворі багатоквартирного будинку біля трансформаторної підстанції близько третьої ночі.

"Це повне свавілля і беззаконня. Стає це буденністю. Чого чекати далі, не знаю. Хіба вже прийдуть убивати, як подружжя фермерів у Шипинках. Їх навіть це вбивство не злякало. До району зараз величезна увага. Із міністерства повідомили, що цією справою займуться", - каже Вікторія Кулик.

Цього разу фермерам навіть не погрожували. Камери відеоспостереження зафіксували, як о 2:54 до машини підбіг чоловік спортивної статури у сірому костюмі з капішоном на голові та в рукавицях, облив машину з 5-літровки.

Автомобіль вигорів повністю. Спалахнув миттєво. Сусіди намагалися загасити, але вже рятували підстанцію, щоб не вибухнула. Поряд стояв "уазик" із газовими балонами.

"Вогонь був настільки потужний, що почали металеві решітки плавитись на підстанції. Почало щось вибухати. Тому лили на неї воду. Світла не було в частині району міста", - додає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арештували чоловіка, який розстріляв подружжя фермерів із 2 рушниць

3 місяці тому фермерці Вікторії Кулик із міста Бар на Вінниччині спалили 2 машини. Їх облили бензином у дворі багатоповерхівки. Винуватців і замовників досі шукають. Слідчі досі розслідують підпал. У кримінальному провадженні встановлюють свідків. Призначили низку експертиз, які ще тривають.

Жінці помстились невідомі за те, що написала скаргу до Мін'юсту. У неї хтось вирішив "віджати" бізнес. Юридично новою власницею фермерського господарства стала Лаура Любчецько. Незаконну перереєстрацію бізнесу на неї зробив київський реєстратор Олександр Прошкін. Після миттєвої заяви постраждалих поліцейські обох подали у розшук. Їх досі не можуть знайти.

Зараз ви читаєте новину «Фермерці спалили третю машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути