вівторок, 13 листопада 2018 08:55

Черкаси третю добу потерпають від страйку перевізників
3

У Черкасах триває протест маршрутників
Фото: ТСН
У Черкасах триває протест маршрутників
У Черкасах триває протест маршрутників

У Черкасах триває протест маршрутників.

Перевізники вже третю добу не виходять на свої рейси. Вони вимагають підвищити вартість проїзду на одну гривню - від 4 до 5 грн, повідомляє ТСН.

Мер міста у відповідь на акцію заговорив про ліквідацію маршрутного транспорту на користь тролейбусів. Сьогодні мають відбутися чергові переговори влади з перевізниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За що нам жити?": працівники тролейбусного підприємства страйкували на сесії

Тим часом місцеві жителі змушені на зупинках довго чекати тролейбусів, а коли ті нарешті приїжджають – то намагаються "втрамбуватися" всередину.

Пасажири кажуть, що готові платити більше за проїзд, проте вимагають покращення якості послуг. Адже часто транспорт обшарпаний, траплялися випадки, що маршрутки під час руху спалахували, з них випадали пасажири.

У Черкасах перестали пускати міські автобуси на маршрути від 11 листопада. У місті 9 перевізників. Квитки на проїзд у міських маршрутках коштують 4 грн. Коштів на придбання дизельного палива та виплату заробітних плат працівникам не вистачає, кажуть підприємці. Влада вивела на лінії більше тролейбусів. Проблема не вирішена у віддалених районах міста, де немає ліній електротранспорту.

Зараз ви читаєте новину «Черкаси третю добу потерпають від страйку перевізників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути