У Львові, попри воєнний стан в країні, не тільки відновлюють роботу закладів, а й відкривають нові. Пропонують різні формати та різноманітну кухню. Деякі із закладів створюють вимушені переселенці, які евакуювалися до Львова.
Які ресторани в місті відкрилися за червень – розповідає Gazeta.ua.
Ресторан японської кухні
BLUEFIN – ресторан японської кухні, який відкрила сім'я з Маріуполя, Дар'я та Станіслав Дмитрієви. Подібний бізнес вимушені переселенці мали і в рідному місті.
Розташований заклад на вул. Федорова, 29. У меню нового ресторану – суші, роли, удон.
Графік роботи: з 10:00 до 21:00.
Ціна ролів стартує від 170 грн.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтер'єр без ремонту та кава з полином – чим приваблюють нові кав'ярні в центрі Києва
Нова раменна
Sakae Ramen Bar – концептуальний заклад азійської кухні, двоповерховий рамен-бар. Він з'явився у приміщенні бізнес-центру Futura Hub на вул. Кульпарківській, 200а.
Головною стравою у меню є японський рамен – пшенична локшина, яку, до речі, в закладі готують самі. Подається з бульйоном, звареним на свинині.
Пропонують відвідувачам також локшину, рис, традиційні японські пельмені, японські сандвічі й рисові чипси.
Графік роботи: з 10:00 до 21:00.
Рамен коштує від 173 грн.
Паб із крафтовим пивом
"Цегла" – новий паб із крафтовим пивом та сидром від місцевих виробників. Відкрили заклад на вул. Братів Рогатинців, 9.
Інтер'єр пабу відповідає його назві – цегляні стіни, дерев'яні меблі, пляшки з неонів. А за фото з неонами та відмітку закладу в соцмережах відвідувачам дарують пиво.
До пива у пабі пропонують різноманітні закуски та бургери.
Графік роботи: з 12:00 до 22:00.
Ціна пива – від 30 грн.
1 липня міжурядовий комітет з охорони нематеріальної культурної спадщини за зверненням Міністерства культури та інформаційної політики України вніс елемент "Культура приготування українського борщу" до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, яка потребує негайної охорони.
Коментарі