четвер, 18 липня 2019 14:25

Планують розширити територію ОТГ на Полтавщині

Планують розширити територію ОТГ на Полтавщині
На виготовлення генеральних планів для сіл Терешківської ОТГ Полтавського району держава виділили 680 тис. грн. Фото: facebook

Для сіл Терешківської громади Полтавського району виготовляють генеральні плани з перспективою зміни меж населених пунктів . На документи виділили 680 тис. грн державної субвенції.

Про це "Газеті" розповів перший заступник голови Терешківської ОТГ Дмитро Івін.

"Генеральний план - це документ, що регламентує, як повинна забудовуватися територія. Там враховані зони житлової забудови, рекреацій, промислові. Розробку планів завершимо до кінця року. Наступним етапом буде обговорення зміни меж населених пунктів. У планах - розширити їх. Є місця, де хотілося б додати рекреаційних зон, бо вони за межами, а по факту люди ними користуються. Дачні масиви внести у межі сіл тощо", - каже Івін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скривавлену голову повісили на в'їзді до села - фото

Для сіл Микільське та Цибулі вже виготовили спільний генеральний план, також окремі - на Копили й Терешки, ще 2016-го. До кінця 2019 року планують зробити плани для сіл Кошубівка, Курилехівка, Безручки та Зінці. Для останніх вже виконали підготовчі роботи — топографічну зйомку. На документацію витратять 680 тис. грн державної субвенції.

Колишня голова Терешківської ОТГ Полтавського району Наталія Туркеніч подала до суду, планує поновитися на посаді.

Зараз ви читаєте новину «Планують розширити територію ОТГ на Полтавщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають