вівторок, 30 липня 2019 17:30

До та після — завершили ремонт фасаду майбутньої адмінбудівлі — фото

Автор: Facebook
  Завершили ремонт фасаду примішення майбутньої адмінбудівлі в Ковалівській сільраді на Полтавщині
Завершили ремонт фасаду примішення майбутньої адмінбудівлі в Ковалівській сільраді на Полтавщині

У Ковалівській сільраді Полтавського району завершили ремонт фасаду майбутньої адмінбудівлі. Залишилось виконати внутрішні роботи та вмеблювати.

Про це "Газеті" розповів голова сільради Олександр Бублик. Також опублікував у Facebook фотографії будівлі до ремонту та після.

"Раніше у цьому приміщені була контора радгоспу Макаренка. Потім, за попередниці, яка одним розмахом пера цю будівлю, що мала перейти у власність громади, продала певному ФОПу за 25 тисяч гривень. Це десь у 2005-2007 роках. Ми за неї почали судитись 2011-го. Результат отримали через кілька років", - розповів Олександр Васильович.

У новій будівлі, розташованій за 50 м від нинішньої сільради у центрі села, розміститься колектив сільради, Укрпошта, вже працює "Нова пошта", планують відкрити відділення одного з банків.

"На першому поверсі 4 маленькі кімнати та 4 великі. На другому - близько 6 невеликих, великий конференц-зал, просторий кабінет сільського голови. Плануємо, що і комунальники теж там будуть. Зараз у старому приміщенні сільради 4 невеличкі кімнати і нас там 18 чоловік", - пояснює голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азартний гравець підпалив власних батьків - подробиці подвійного вбивства

Ремонтували приміщення за рахунок грантів, меценатів і небайдужих людей. Вже витратили близько мільйона гривень. Стільки ж планують на внутрішні роботи та умеблювання.

На території сільради є ще декілька покинутих будівель, які сподіваються колись відбудувати.

"Приміщення старої школи у центрі села Ковалівка теж напівзруйноване. Зараз робимо проект на капітальний ремонт даху, щоб хоч зберегти будівлю. Якщо зробимо — будуть навчатись 1-4 класи. Робимо реконструкцію будинку культури. Також відбудували дитсадок у селі Залізничне", - додав Бублик.

У Ковалівці місцеві мешканці своїми силами проводять ямковий ремонт дороги. Працюють із 7 червня.

Зараз ви читаєте новину «До та після — завершили ремонт фасаду майбутньої адмінбудівлі — фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають