вівторок, 11 червня 2019 10:25

"У Київській області з'явиться перший Центр серцево-судинних подій" - Наталія Бігарі

"У Київській області з'явиться перший Центр серцево-судинних подій" - Наталія Бігарі
Наталія Бігарі планує облаштувати палати відділення невідкладного стану у Білоцерківській лікарні ім. Семашка. ФОТО: Віктор Осипенко

До кінця року для станцій екстреної медичної допомоги Київської області закуплять "швидкі". Відкриється перший у регіоні Центр серцево-судинних подій.

Також поетапно забезпечуватимуть обладнанням притрасові центри, де оперативно допомагатимуть постраждалим у ДТП, заявила в ексклюзивному інтерв'ю для Gazeta.ua депутат Київської обласної ради Наталія Бігарі.

"Хочемо відкрити перший у Київській області Центр серцево-судинних подій та інфарктний блок на базі Білоцерківської лікарні імені Семашка. За кошти державного й обласного бюджетів закупимо сучасний ангіограф (рентген-апарат для дослідження кровоносних судин. - Gazeta). Облаштуємо палати відділення невідкладного стану", - заявила Наталія Володимирівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ставищенському районі відкрили амбулаторію

Оскільки онкозахворюваність в області зростає, Наталія Бігарі хоче також закупити діагностичне обладнання для Білоцерківського онкодиспансеру.

Медичними питаннями Наталія Бігарі переймається, бо вона лікар за фахом. В облраді очолює постійну комісію з питань охорони здоров'я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів.

Повне інтерв'ю з Наталією Бігарі читайте ТУТ: Розробили проект п'яти притрасових центрів, які допомагатимуть постраждалим у ДТП" - Наталія Бігарі

З 2019 року почнуть працювати інтенсивно 4 госпітальні округи в області – Бородянський, Лівобережний, Васильківський та Білоцерківський. Їхнє формування на Київщині - ідея Бігарі. В Мінохорони здоров'я проект затвердили.

Зараз ви читаєте новину «"У Київській області з'явиться перший Центр серцево-судинних подій" - Наталія Бігарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають