субота, 18 травня 2019 12:01

Перше весілля цього року: у Заворсклі розписалися атовець і ветеринар

Перше весілля цього року: у Заворсклі розписалися атовець і ветеринар
Подружжя разом із Головою громади. Фото: Facebook

3 травня у Заворсклянській ОТГ Полтавського району відсвяткували перше весілля цього року. Наречені — атовець Роман Лук'янович і ветеринар Тетяна Лук'янович.

Молоді поспілкувалися із журналістом "Газети" і розповіли свою історію кохання.

"Ми познайомилися давно, ще 10 років тому. Але майже не спілкувалися. Наша вже спільна історія почалася після АТО, як я повернувся. Вийшло так: двоюрідного брата дружина мені сказала, що Таня мене "глаз кинула", — розповів Роман Лук'янович.

ВІн закохався у свою майбутню дружину. Зустрічався з нею недовго — два місяці, а потім запропонував жити разом. Тетяна погодилася.
"Доки не жили разом, я до неї приїжджав. Працював тоді на залізниці. Пам'ятаю, вона колись захворіла. Кинув усе, прямо з роботи поїхав в аптеку, купив ліки і одразу до неї — прискочив так швидко, як міг. Тоді одразу на роботу", - розповів Роман. Намагається приділяти максимум уваги дружині й зараз.

За словами чоловіка, за 3 роки спільного життя добре її пізнав. Тетяна має гарний характер — поступається, де треба, а де ні — там опирається. Не скандалить, але й не дуже тиха.

Минулої зими Роман вирішив — хоче бачити Тетяну своєю дружиною. Освідчувався в неї на роботі, у ветеринарній клініці.

Тетяна погодилася. Але весілля одразу не грали. Вирішили спершу переїхати від батьків.

"Тоді поставили собі за ціль купити будинок. Щоб уже будувати родину у власному житлі. Рік збирали гроші, відкладали дату весілля. І ось у кінці минулого року купили нарешті. То я вирішив, що далі вже досить затягувати, — планували одружитися ще 2018-го. Але почався Великий піст, потім Великдень, тож вирішили перенести на травень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До мережі потрапило запрошення на весілля Насті Каменських та Потапа

І вже 3 травня зіграли весілля. Для розпису Тетяна обрала мереживну білу сукню до коліна. Зачіску зробила традиційну — кучері. Роман же одягнув світлу сорочку та брюки.

"Святкували вдома. Вирішили, що цей пафос і витрачені гроші нам не потрібні. Запросили батьків, братів з їхніми дружинами та дітьми, жінчина сестра і тітка. Також прийшов мій друг — командир відділення, де я служив", — Роман уточнює, що для нього було важливо святкувати по-простому. Про витрачені кошти нічого не каже, лише зауважує, що майже всі пішли на одяг та їжу.

Для святкування біля хати змайстрували "шалаш". Боялися, що дощ зіпсує вечірку, проте погода саме того дня була напрочуд тепла і сонячна.

"Напередодні весілля Тетяна до півночі сиділа з дружиною рідного брата і дружиною двоюрідного — готували наїдки. На столі було все: салати, шашлики. По-простому, але смачно".

Святкували цілий день, і, за словами Романа Лук'яновича, всі лишилися задоволені.

У селі Косині Мукачівського району на Закарпатті 43-річний чоловік облив бензином будинок, автівку та себе і підпалив. У результаті отримав 80% опіків тіла.За неофіційною інформацією, він це зробив після весілля доньки.

Зараз ви читаєте новину «Перше весілля цього року: у Заворсклі розписалися атовець і ветеринар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають