вівторок, 09 квітня 2019 17:25

Депутат показав фото з відпочинку
6

Депутат Олег Хардін показав фото з відпочинку
Фото: Facebook
Депутат Олег Хардін показав фото з відпочинку
Депутат Олег Хардін показав фото з відпочинку
Депутат Олег Хардін показав фото з відпочинку
Депутат Олег Хардін показав фото з відпочинку

Депутат Мачухівської ОТГ, бізнесмен Олег Хардін нещодавно повернувся з-за кордону. Провів відпустку біля моря.

Фото з відпочинку він виставив на власній сторінці у Facebook.

На прохання "Газети" Олег Олександрович розповів подробиці подорожі.

Відпочивав у Туреччині з 1 по 10 березня. Вирішив випробувати себе й обрав пішохідний маршрут "Західна Лікійська стежка". Група пройшла майже 90 км гірськими стежками. Речі - палатку, каремат, спальник, одяг, продукти й воду - несли в наплічниках. Це був перший подібний досвід Олега Хардіна.

"Прилетіли в аеропорт Даламана, потім - місто Фетіє. Це була точка збору групи. Звідти пішки вийшли через покинуте грецьке місто Каякой. Далі - міста Фаралья та Калкан. Потім трансфер до Антальї. Звідти літаком повернувся в Україну. Організував маршрут Київський туристичний клуб "Гиля Гуси". Це було нелегко. Але я прагнув перезавнтажити мозок і відключити телефон. Отримав, за чим їхав", - розповів Олег Хардін.

Окрім подорожі дикими гірськими стежками, похід дав змогу туристам насолодитися й морем. У Калкані тепла погода дозволила поплавати в Середземному морі. Світлини Олега, де він плаває на міському пляжі без одягу, викликали в мережі інтерес.

Обійшовся відпочинок майже в $600. Із них 300 коштували авіаквитки, а 230 - пішохідний маршрут, зокрема, харчування. Олег розповів, що не любить відпочинок "все включено". Відпочивав так тричі в житті. Не те - нудно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди поїхати на травневі свята: 9 бюджетних подорожей Україною

"Торік ми їздили з двома дітьми, зупинилися біля міста міста Фетіє. Там є голуба лагуна, яка нагадує мені Новий Світ у Криму. Там у приватному готелі ми жили за 10 доларів на добу - проживання і сніданок. Всюди гуляли з дітьми по каньйонах і покинутих містах - море вражень", - додав Олег Хардін.

Найважче людині адаптуватися після зими. Весна в Україні наступає пізно, зазвичай холодна з дощами та похмурими днями, а ми так потребуємо весняного сонця й тепла. "Газета" зробила підбірку, як придбати вигідний тур на відпочинок

Зараз ви читаєте новину «Депутат показав фото з відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають