понеділок, 08 квітня 2019 10:52

Як придбати вигідний тур на відпочинок

Як придбати вигідний тур на відпочинок
Кілька міфів, для тих хто планує придбати гарячі тури

Найважче людині адаптуватися після зими. Весна в Україні наступає пізно, зазвичай холодна з дощами та похмурими днями, а ми так потребуємо весняного сонця й тепла. Гріючись на сонечку отримуємо не лише позитивий настрій, а й такий корисний для організму вітамін "Д".

Подарувати сонце і тепло своїм рідним та зняти втому, яка накопичилася за зиму можна купивши тур до теплих країв. Більшість вхопилася за гаманці з запитанням: "Але ж це дорого". Тому ми розвіємо кілька міфів, для тих хто планує придбати гарячі тури:

Міф 1 - про дорожнечу

Насправді, всі, хто хоча б раз спробував скористатися гарячим туром точно знають, що це дешевше, ніж у розпал сезону в Україні.

Наприклад, деякі українські туристичні компанії вже виставили відпочинок у знаменитій Затоці на побережжі Чорного моря. Тижневий тур на одну людину, без харчування обійдеться у 3900 гривень. Якщо бажаєте більш комфортний номер і з видом на море, то доведеться викласти і 4500 грн. Додатково оплатіть харчування і вийде, що за тижневий відпочинок доведеться заплатити 5500 гривень. Тоді, як по гарячій путівці зараз можна придбати тур на двох за 10 чи 12 тисяч гривень. Але, ви отримаєте повний перелік послуг, адже сюди буде включений і переліт і доставка до готелю і харчування з напоями.

Міф 2 - на курортах холодно, тому туроператори роблять знижку

Весною температура повітря на курортах Туреччини 20-28 градусів тепла. Температура Середземного моря 18-20 градусів. Це цілком комфортно для купання та відпочинку. Крім того, в більшості готелів є власний басейн, у якому вода підігрівається до потрібної температури.

Міф 3 - зловити гарячий тур можна і в літній сезон

Найкраще їхати по гарячій путівці навесні. Це період, коли люди ще не визначилися з відпустками, країнами, в яких хочуть відпочити. У цей період найкращий вибір таких путівок. Приміром, зараз можна знайти гарячі тури в Туреччину на двох за 400 євро, а вже влітку приїхати в цей же готель буде 700 євро. Звісно, гарячі тури влітку теж є, але їх розхапують, як гарячі пиріжки. Наприклад, людина з Вінниці знайшла для себе гарний тур, але забула документи, чи замешкалася з оплатою, а цей тур придбали в іншому місці.

Міф 4 - виліт в день купівлі туру

Це не завжди так. Іноді виліт планується за два - три тижні. Це спокійно дає можливість узгодити відпустку і закінчити всі важливі справи. Хоча іноді буває, що тур починається за кілька днів. Але, якщо маєте зібрану валізу на такі випадки, то і це не є проблемою.

Зараз ви читаєте новину «Як придбати вигідний тур на відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути