субота, 22 червня 2019 16:45

Віталія Дробітька звинувачують у вбивстві дружини

— Як не зловживав, то нормальна родина була. А коли вип'є — звірюка, — описує голова Варварівської сільради Карлівського району на Полтавщині 53-річний Олександр Родик односельця Віталія Дробітька, 25 років, який у ніч на 17 червня забив до смерті свою дружину 27-річну Інну.

Мали сина 4-річного Богдана. Віталій сам викликав дружині "швидку" о 4:00. Медики констатували, що жінка померла від удару тупим предметом по голові о 23-й.

— У неділю вранці вони скуплялися в Карлівці. Що саме сталося — не знаю. Ще о 22-й його бачили біля кафе. Експертиза вказує на тупий предмет, проте я думаю, що не тільки це було. Більш за все, в кінці він її дуже вдарив і вона впала назад, бо і поза така була, з ногою підігнутою. А головою стукнулася об плиту бетонну, — припускає голова сільради.

Інна працювала вихователем у місцевому навчально-виховному комплексі.

— Знаю її вже давно — золота людина. Як фахівець чудова, — додає Олександр Анатолійович. — Спочатку вони жили в батька Віталія. Той був п'ющий, постійно конфлікти. Потім, слава Богу, мати їй купила хату. Займалися господарством, свиней тримали. Віталій зібрав трактора, обробляв ­землю. Богдана планує всиновити брат загиблої, який живе у Красноградському районі Харківської області.

Інну поховали 18 червня.

Зараз ви читаєте новину «Віталія Дробітька звинувачують у вбивстві дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають