субота, 25 травня 2019 15:45

У Нових Санжарах лось поламав огорожу

Автор: фото із соціальної мережі ”фейсбук”
  У Нових Санжарах на Полтавщині лось прогулявся людськими городами і дворами
У Нових Санжарах на Полтавщині лось прогулявся людськими городами і дворами

"Сьогодні біля зупинки "Ринок" бачили лося. З одного двору перейшов дорогу і поліз через європаркан ще в один", — пише у "Фейсбуку" жителька Нових Санжарів на Полтавщині Ніна Боровик, 57 років.

У ніч на 13 травня вулицями, дворами та городами селища прогулявся лось. Попсував декілька парканів.

— Сьогодні після обіду в себе на городі побачив ось таке, — показує Анатолій Моцак на фотографіях сліди лося та погнутий металевий коричневий паркан. — Сліди трохи менші за долоню. Пройшовся по сусідських городах вулицею Шевченка, від центру до хлібзаводу. Півтораметровий паркан із 6-міліметрової рабиці і дводюймових стовпчиків не подолав, але погнув добре. Сусіди кажуть, начебто хтось бачив сохатого на вулиці Святотроїцькій, чи то вдосвіта, чи вночі.

— Дійсно, був лось. Десь о 06:30, — підтверджує місцевий мисливець Ярослав Литвиненко. — На Петровського забіг у двір до знайомого мисливця, проламав паркан із шиферу. Потім ­вискочив і через сусідчин європаркан побіг у сторону комунгоспу.

Це не перший випадок, коли дика тварина заходить у Нові Санжари. Два тижні тому дві жінки звільняли дику козу, яка застрягла в паркані парку Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «У Нових Санжарах лось поламав огорожу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають