субота, 21 вересня 2019 14:40

У центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День відкритих дверей

12 вересня в Немирівському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День відкритих дверей. Охочі могли записатися на відвідини закладу.

— У нас кожна дитина отримує дружню атмосферу, розкриває свої здібності, здобуває знання й навички, — каже директор центру Алла Мрищук, 54 роки.

Були представлені кращі роботи учнів. А саме: роботи з квілінгу, вироби з бісеру, витинанки, сувеніри та орігамі, плетені вироби та вишиті роботи. Можна було пограти в шахи на настінній дошці.

У День відкритих дверей відбувся концерт. Виступали співочі й танцювальні дитячі колективи.

Гості центру ознайомилися з переліком гуртків. У центрі їх 16: виготовлення сувенірів, бісероплетіння, плетіння гачком, образотворче мистецтво, художня вишивка, театральне мистецтво, вокальне мистецтво, хореографія, орігамі, "Лідерство — запорука успіху", журналістика, оздоровча гімнастика, шахи, конструювання та моделювання одягу, цифрова фотографія та "Маленький розумник".

Зараз ви читаєте новину «У центрі дитячої та юнацької творчості відбувся День відкритих дверей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають