субота, 12 січня 2019 01:59

Шість пар відсвяткували золоте весілля

У міському Будинку урочистих подій 26 грудня привітали шість пар, які прожили 50 років у шлюбі. Людей поздоровив міський голова Геннадій Дикий. Подарував квіти і постільну білизну. Присутніх пригощали солодощами, фруктами і шампанським.

Тетяна і Василь Ватаманюки побралися 18 жовтня 1968-го. Познайомились у селі Недобоївці Хотинського району Чернівецької області. Туди Тетяна приїхала до подруги і зустріла Василя. Наречена сама шила сукню до весілля, але чоловік ненароком пропалив її цигаркою. Із того часу не курить. Мають двох доньок.

1968 року на четвертому курсі інституту одружилися Віра та Віктор Коваленки. Жили у студентському гуртожитку. Віра Антонівна до виходу на пенсію працювала методистом у дитячому садку. Віктор Антонович — головним інженером. Мають сина і доньку, четверо онуків.

У школі №3 1958-го зустрілися Зінаїда та Анатолій Зданевичі. Після дев'ятого класу перестали спілкуватися. Зустрілися за дев'ять років. Одружилися за 12 місяців. Виховали сина і двох доньок. Мають двох онуків.

Анна та Віктор Щвецькі народились у селищі Мезмай Краснодарського краю Росії. Познайомилися на проводах Віктора до армії. Анна туди потрапила випадково. Майбутня свекруха побачила дівчину і сказала: "Оце б нам таку невістку". Віктор Швецький три роки служив у Німеччині. Одружилися 2 травня 1968 року. Мають двох доньок.

Олена Матусевич із майбутнім чоловіком Ігорем познайомилася, коли проходила практику на білоцерківському підприємстві УТОГ (Українське товариство глухих — Газета). Ігор працював у товаристві "БілоцерківМАЗ". Зустрілися 8 березня. Весілля було пишне і гучне, згадує подружжя.

У місті Єнакієве на Донеччині познайомилися Надія та Анатолій Малютіни. Одружилися за місяць. Згодом переїхали до Білої Церкви. Надія Миколаївна працювала директором будинку культури. Анатолій Петрович — столяром. Мають двох синів, чотирьох онучок і двох правнуків.

Зараз ви читаєте новину «Шість пар відсвяткували золоте весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають