четвер, 11 липня 2019 12:05

Жителька Білої Церкви загубила дитину в Києві

Жителька Білої Церкви загубила дитину в Києві
Жінка перебувала під дією наркотиків і загубила дитину. ФОТО: Поліція Київської області

У Києві дівчина звернулася до поліції. Сказала, що загубила 3-річного сина. Про це повідомляє "Інформатор".

Правоохоронці з'ясували, що останнім часом жінка жила у Білій Церкві. Вона не змогла пояснити, де загубила дитину. До пошуків довелося залучити співробітників столичної і білоцерківської поліції.

У момент звернення до поліцейських молода жінка, певно, перебувала під дією наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки загубили на пляжі 3-річного сина

Правоохоронці знайшли дитину за 3 год. Виявилось, напередодні мати попросила знайому доглянути за сином. Сама пішла нібито на роботу.

3-річний хлопчик наразі перебуває у притулку. Його подальшу долю вирішуватимуть місцеві працівники служби у справах дітей.

Правоохоронці склали протокол про невиконання мамою обов'язків по вихованню дітей.

"До поліції звернулась жінка, яка повідомила, що зникла її 3-місячна онука. Встановили коло знайомих і друзів родини. Поліцейські перевірили всі адреси та місця, де могла перебувати дитина. У результаті вдалося встановити місцезнаходження зниклої дівчинки. Щодо неї скоєних злочинів не було. Однак для медичного обстеження немовля помістили до дитячої обласної лікарні", - розповів т. в. о. начальника Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.

Зараз ви читаєте новину «Жителька Білої Церкви загубила дитину в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають