Ексклюзиви
середа, 30 січня 2019 12:52

Жінку виселили з хати і відгамселили
4

В Мачухах родичі виселили жінку з хати та сильно побили
Фото: Олег Хардін
Побиту жінку виселили з теплої хати в холодне захаращене приміщення літньої кухні
Родина мешкає в утепленій хаті з усіма зручностями, а бабусі виселили в холодне захаращене приміщення
Родина мешкає в утепленій хаті з усіма зручностями, а бабусі виселили в холодне захаращене приміщення

У Мачухах госпіталізувалу жінку 1941 року народження, яку знайшли з синцями на обличчі. Про це повідомив депутат Мачухівської ОТГ Олег Хардін.

"З ранку до мене звернулася мешканка села Мачухи. Вона повідомила, що її сусідку сильно побили. Ми з соціальним працівником, яка працює в громаді, одразу поїхали на місце. Онук відкрив двері. Ми йому кажем: "Показуйте, де бабуся". Знайшли її в літній кухні", — розповів Олег Хардін.

За словами депутата, в тісному приміщенні кухні було холодно. Опалення — лише газова плита для приготування їжі. Поруч — кімната, забита мотлохом. Там трохи тепліше, ніж на вулиці. Жінка в засмальцованій фуфайці сиділа на табуретці. На обличчі — синці. Рука опухла, із задавненою раною. Ледве розмовляє, погано орієнтується. Її звати Лідія Іванівна Левашова, 77 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік обпік більше третини тіла

"Ми в неї питаємо, що сталося. "Побили", — говорить. Ледь згадала своє ім'я. Сказала, що її виселили з хати, живе в захаращеній холодній кімнаті", — пояснив Олег Олександрович.

Одразу викликали поліцію і екстрену медичну допомогу. До "швидкої" везли машиною Хардіна, бо дороги через відлигу розмиті. Йти сама потерпіла майже не могла через слабкість і запаморочення.

За словами сусідів, таке з жінкою чинить її зять, чоловік доньки. Хоча обійстя благоустроєне — утеплена хата, підведена вода, є газове опалення, Лідію Іванівну рідні виселили в нелюдські умови. Онук повідомив лікарям "швидкої", що жінка нібито сама постійно падає і б'ється.

Медики діагностували в потерпілої струс мозку. Її госпіталізували, проведуть повне обстеження та лікування. Із ситуацією розбираються правоохоронці.

Мешканці Терешківської сільради другий тиждень бояться виходити надвір у темний час. Страху нагнав місцевий мешканець, який 19 січня зґвалтував 18-річну дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Жінку виселили з хати і відгамселили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають