вівторок, 29 січня 2019 17:45

Ґвалтівник-рецидивіст тримає у страху села Полтавського району

Ґвалтівник-рецидивіст тримає у страху села Полтавського району
Мешканця Терешкув Полтавського району підозрюють у згвалтуванні. Фото: gazeta.ua

Мешканці Терешківської сільради другий тиждень бояться виходити надвір у темний час. Страху нагнав місцевий мешканець, який 19 січня зґвалтував 18-річну дівчину.

Суд обрав для 42-річного Олександра Назаренка запобіжний захід на час слідства - домашній арешт з електронним браслетом уночі, з 21-ї до 7-ї. Весь інший час чоловік вільно пересувається селами і райцентром.

3 січня Назаренко вийшов із місць позбавлення волі, відсидів понад 13 років за зґвалтування.

"Сидів двічі. Щонайменше 5 жертв було за цей час. Першою стала його дружина — зґвалтував у 16 років. Її батьки змусили їх одружитись. Є спільний син — 24 роки. Жінка пішла від нього", - розповіла місцева мешканка Оксана Підгрушна.

2005-го Назаренка посадили за зґвалтування, присудили 5 років ув'язнення. Проте вже наступного року переглянули рішення і дали 14 років позбавлення волі, за повторно вчинене зґвалтування. Декілька жертв і досі живуть у сусідніх селах, проте від коментарів відмовились.

"У нас декілька днів не працював шкільний автобус, який підвозив дітей із сусідніх сіл до школи в Терешки. Чимало батьків не відпустили дітей на навчання. Страшно", - сказала депутат Терешківської сільради Світлана Волошка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал в медцентрі: Безпомічну жінку зґвалтували у лікарні

25-го січня Назаренко порушив режим домашнього арешту. Прийшов додому на 10 хв. пізніше. 28 січня була проведена експертиза — брали сперму та слину. Весь цей час місцеві спостерігають за ґвалтівником-рецидивістом. Слідкують, куди він їде та о котрій. Звертаються разом із прокуратурою та поліцією до апеляційного суду, щоб переглянули рішення щодо обрання запобіжних заходів. Просять взяття під варту. Суд із цього приводу відбудеться 30 січня.

19 січня правоохоронці затримали по гарячих слідах протягом години чоловіка, який зґвалтував 18-річну дівчину у потязі, а потім у себе вдома.

Правоохоронці затримали мешканця села Терешки Полтавського району, який зґвалтував 18-річну дівчину у потязі, а потім привіз до себе додому.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівник-рецидивіст тримає у страху села Полтавського району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути