вівторок, 09 липня 2019 14:15

За велосипед підлітка можуть ув'язнити на чотири роки

За велосипед підлітка можуть ув'язнити на чотири роки
Молодика, який вкрав велосипед, затримали. Фото: ГУ НП

9 липня затримали підлітка, який відібрав велосипед у малолітнього і зник на ньому у невідомому напрямку. Тепер порушнику загрожує штраф або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Про це повідомили на офіційному сайті ГУ НП у Полтавській області.

Інцидент стався поблизу Карлівки, що на Полтавщині.

Жителька одного із сіл Карлівського району звернулася до Карлівського відділу поліції з повідомленням про викрадення велосипеда її 11-річного сина.

За словами жінки, хлопець їхав у Карлівку.

По дорозі в місто йому зустрівся 17-річний підліток, який зіштовхнув малолітнього з велосипеда і зник на ньому у невідомому напрямку.

Поліція затримала молодика, вилучила велосипед і передала власникам.

За фактом грабежу відкрили кримінальне провадження за статтею 186 КК України, згідно з якою порушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засудили підлітка, який вбив 13-річну подругу

В Одесі 52-річна жінка забула в таксі ключі і документи від власного авто Ford. А зранку - вже не знайшла його на стоянці біля дому.

Зараз ви читаєте новину «За велосипед підлітка можуть ув'язнити на чотири роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають