вівторок, 05 лютого 2019 14:35

За місяць поховали 18 мешканців однієї із сільрад району

За місяць поховали 18 мешканців однієї із сільрад району
З початку року у Терешківській сільраді померло 18 людей. Фото: factroom

З початку року у Терешківській сільраді зареєстрували 18 смертей. Із них 6 - за минулий тиждень.

"Багато людей помирають цього року. Здебільшого похилого віку", - розповіла журналістам "Газети" секретар Терешківської сільради Лариса Сердюк.

За 3 дні померли три 89-річні жінки. Зокрема, 30 січня не стало Валентини Урмашевої з Терешків та Валентини Видашенко з Безручок. 1 лютого померла мешканка Марківки Наталія Садова. У всіх лікарі діагностували церебральний атеросклероз.

31 січня помер від внутрішньо-мозкового крововиливу 61-річний Анатолій Приходько. Жив у Терешках. Працював на Укрзалізниці.

Цього ж дня не стало 56-річного Станіслава Ладатка з Микільського. Мав меланому шкіри. 2 лютого помер його односелець 79-річний Микола Горбань. Мав церебральний атеросклероз.

16 січня помер на 68-му році життя Анатолій Кучер. Чоловік мешкав у селі Копили. Хворів на цукровий діабет, утратив дві ноги і руку. Незадовго до смерті його забрали до 3-ї лікарні у Полтаву. Звідти не повернувся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черговою жертвою льодяної брили стала 7-річна полтавка

Того ж дня не стало 67-річної жительки села Цибулі Тетяни Дорошенко. За кілька днів жінці стало зле і її доправили до лікарні у місто, де вона і померла. Лікарі діагностували артеріосклеротичну хворобу серця.

9 та 15 січня попрощалися з двома колишніми працівниками колгоспу "Україна".

15 січня помер Михайло Феденець, 78 років, із села Макарцівка. Лікарі діагностували церебральний атеросклероз. Його колега, 87-річна Ганна Четверило, теж все життя пропрацювала у КСП "Україна". Жила у Чорноглазівці.

На вул. Миру в селі Василівка Полтавського району за 5 років із 16 хат спорожніло 10. Пенсіонери вимирають, а молодь через відсутність роботи і розваг не хоче їхати у село.

Зараз ви читаєте новину «За місяць поховали 18 мешканців однієї із сільрад району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають