вівторок, 19 березня 2019 15:55

За 80 мільйонів гривень відкрили логістичний комплекс у місті

За 80 мільйонів гривень відкрили логістичний комплекс у місті
Сума інвестицій у будівництво логістичного комплексу ALFA Smart Agro становить понад 80 мільйонів гривень. ФОТО: alfasmartagro.com

Компанія ALFA Smart Agro відкрила новий логістичний комплекс у Білій Церкві. Призначений для зберігання засобів захисту рослин. Об'єкт класу А розрахований на 4600 т продукції.

80 млн грн - сума інвестицій. Площа займає 3 300 кв. м. Цього достатньо, щоб розмістити 4 600 палетомісць. Кожне з них розраховане на 1 т продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На аеропорт витратять 59 мільйонів євро

Складські приміщення логістичного комплексу ALFA Smart Agro оснащені сучасними системами опалення та вентиляції. Вони підтримують спеціальний кліматичний режим протягом року. Так, у зимову пору температура повітря утримується на позначці +8°C.

Потужна система очищення повітря в компанії працює в автоматичному режимі. Вона враховує робочий графік працівників. Створює максимально комфортні умови для людей.

Румунський бізнесмен Стефан Мандачі побудував однометрове шосе в місті Сучава. Зробив це в знак протесту проти слабо розвиненої дорожньої інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «За 80 мільйонів гривень відкрили логістичний комплекс у місті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають