пʼятниця, 16 серпня 2019 11:36

Волонтер із Великої Британії два тижні навчатиме дітей англійської (фото)
10

Фото: uzynska.gromada.org.ua

На початку тижня в Узині розпочав роботу двотижневий англомовний табір Go Camp.

До школярів приїхав волонтер Крейг Тейлор із Великої Британії. 2018 року він уже працював із дітьми і вони дуже подружилися.

З вихованцями працюватимуть також 14 учителів англійської мови з різних закладів освіти Узинської ОТГ.

На кожен день підготовлені програми з екскурсіями, квестами, змаганнями та подорожами. Табірівців забезпечили гарячим харчуванням та всіма необхідними канцтоварами.

Першого дня всі знайомилися, обмінювалися досягненнями за рік та враженнями від літніх канікул. Почали вивчати пісні.

У вівторок діти поїхали на екскурсію в дендропарк Олександрія у Білу Церкву. У середу в таборі організували день Великої Британії.

Волонтер Крейг разом з учителями підготували творчі завдання для дітей. Усі вони стосувалися батьківщини Крейга, її державних символів, їжі, традицій, побуту мешканців країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сусіди запідозрили, що ніякої хіміотерапії не було. Голову сама голила"

Волонтер поспілкувався з кожною групою учасників табору окремо. Під час перерви вони ставили запитання та грали у рухливі та інтелектуальні ігри. А в кінці занять представили спільно виконані проекти на ватманах.

Волонтери придбали для бійців на Сході "Ниву" за 1 200 доларів. Гроші на покупку передав канадієць Вадим Горенюк волонтерській групі "Час змін".

Зараз ви читаєте новину «Волонтер із Великої Британії два тижні навчатиме дітей англійської (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають