пʼятниця, 31 травня 2019 11:50

Випускників привітали в Будинку урочистих подій

Випускників привітали в Будинку урочистих подій
Атестати про здобуття освіти у школі вручили учням 9-х та 11-х класів. Це діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування. Фото: БМР

30 травня відбулося свято для особливих випускників. Це діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування. Атестати вручили 27 випускникам дев'ятих класів та 15 – одинадцятих класів. На додачу до офіційних документів вони отримали подарунки.

"Нині у випускників важлива пора. Саме зараз вони мають обирати майбутню професію і шлях у житті. Нехай він буде успішним, відкривав двері в нове, прекрасне", - привітала дітей заступник мера Катерина Литвиненко, 27 років. Від Геннадія Дикого вона зачитала напутній лист. Рідних випускників нагородили подяками.

Такий захід міська влада проводить щороку. Має назву "Біла Церква – назустріч дітям". Відбувався у Будинку урочистих подій.

Від імені всіх випускників подякувала 11-класниця Фрешта Усовченко. Вона закінчила школу І-ІІІ ступенів №17.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реформа освіти 2019: що змінилося

Для присутніх виступали колективи "Купавонька", "Зоряниця", дует Ганни Шарової та Ігоря Горбатюка з білоцерківської школи мистецтв №5.

Випускники з Києва, Харкова, Вінниці, Івано-Франківська та Ужгорода не запускатимуть повітряні кульки в небо. Таким чином змінять щорічну традицію і створять нову - посадять дерева.

Зараз ви читаєте новину «Випускників привітали в Будинку урочистих подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають