вівторок, 25 грудня 2018 08:05

Вдягайтесь, взувайтесь та беріть лопати – Полтавщину вхурделило

Вдягайтесь, взувайтесь та беріть лопати – Полтавщину вхурделило
На Полтавщині сьогодні сильний сніг та вітер. Фото: novosti-mk

Сьогодні, 25 грудня, на Полтавщині цілий день ітиме сніг та дутиме сильний вітер. За минулу ніч місцями випало до 20 – 25 см сніг.

Синоптики обіцяють, що сніг ітиме протягом усього дня. Температура повітря вдень буде -1 ºС, а вночі знизиться до -5 ºС.

Хурделитиме північний поривистий вітер 12 – 12 м/с.

Мокрий сніг на дорогах утворить "кашу" та ожеледь.

Полтавські надзвичайники попереджають, що такі погодні умови ускладнюватимуть роботу автотранспорту, комунального господарства та органів енергетики. Водіїв призивают утриматись від поїздок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік зустрінемо зі снігом

У давнину вірили, що цей день визначає характер всієї зими. Якщо сонечно - дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, а Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній - бути Новому року теплим і похмурим. Якщо ніч ясна, зима буде холодна, а літо жарким. Ніч темна - зимі бути теплою, а літу - похмурим.

Будь-який астрологічний прогноз дає характеристику загальних тенденцій того чи іншого періоду. Якщо ви побачили, що прогноз дуже сприятливий, а ви цього зовсім не відчули, це не означає, що астрологія дала вам помилкові орієнтири.

Зараз ви читаєте новину «Вдягайтесь, взувайтесь та беріть лопати – Полтавщину вхурделило». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають