субота, 22 грудня 2018 01:35

Які знаки зодіаку чекає успіх у новому році
6

  2019 рік буде успішним для Стрільців, Овнів, Левів, здійснять свої мрії Водолії і Терези.
2019 рік буде успішним для Стрільців, Овнів, Левів, здійснять свої мрії Водолії і Терези.

Будь-який астрологічний прогноз дає характеристику загальних тенденцій того чи іншого періоду. Якщо ви побачили, що прогноз дуже сприятливий, а ви цього зовсім не відчули, це не означає, що астрологія дала вам помилкові орієнтири. Можливо, ви просто не скористалися тими вдалими можливостями, про які вам повідомлялося.

У будь-якому випадку, знаючи загальну картину, можна зробити певні висновки і скористатися підказками, пише infonic.ru.

Минулий рік був вдалим для знаків стихії Води й Вогню (Скорпіони, Раки, Риби, Стрільці, Леви і Овни).

2019 рік теж не обділить успішними можливостями вогняні знаки, включаючи Стрільців, Овнів і Левів, адже сильний Юпітер буде йти саме вогненними знаками, роздаровуючи свої щедрі подарунки. Також зможуть здійснити свої мрії Водолії і Терези.

Яким знакам пощастить у 2019 році?

СТРІЛЬЦІ: найщасливіший рік

 

Стрільці чекали Юпітера в своєму знаку цілих 12 років. Цього року у вас з'явиться шанс реалізуватися на всі 100%.

У цьому році ви відчуєте, що ваші можливості зростають, а бажань стає більше. Світ відкриє вам ті двері, які раніше були закриті, або осмислити те, що раніше було незрозумілим. В цьому році ви отримаєте хороший шанс проявити себе.

Не виключений кар'єрний зріст або успіх в бізнес-проектах. Деякі Стрільці можуть спробувати себе в нових для себе сферах або можуть почати свою справу. Важливе значення в цьому гратиме прагнення до нових знань.

Підводні камені: є ризик переоцінити свої можливості і піти ілюзорним шляхом. Є ризик набрати зайву вагу, тому стежте за харчуванням.

Менш вдалі періоди року: квітень, друга половина серпня і вересень 2019. У цей час є великий ризик зробити необдумані та імпульсивні вчинки.

Менш везучими будуть Стрільці, які народилися в період з 4 по 7 грудня.

ЛЕВИ: удача в любові і великі витрати

 

Левам прийде успіх і удача в новому році без будь-яких серйозних вкладень і енергетичних витрат. Єдина проблема, що далеко не всі можуть усвідомити, що їм в руки йде удача, тому дуже легко можуть пройти повз.

Самотні Леви в цьому році мають всі шанси зустріти коханих. Це вдалий рік, щоб закохатися, а також подумати про поповнення сімейства. Однак не варто чекати, що щастя впаде вам на голову: щоб виграти в лотерею, потрібно, принаймні, купити лотерейний квиток.

Якщо ви не самотні, це найкращий час для зміцнення стосунків. Добре подорожувати з партнерами і дітьми, а також робити великі покупки.

Підводні камені: є ризик, що ви занадто розслабитеся і не будете використовувати ті можливості, які будуть вам пропонуватися планетами в цьому році.

Менш вдалі періоди року: друга половина лютого, березень, грудень 2019. У ці дні не варто приступати до чогось серйозного, запускати нові проекти, відкривати компанії.

Менш везучі в цьому році Леви народилися з 23 по 30 липня. У вашому житті можуть відбутися серйозні зміни, або матимуть місце події, передбачити які складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким буде 2019 рік – 10 передбачень Нострадамуса

ВОДОЛІЇ: удача любить сміливих

 

Цього року Водолії можуть отримати чимало шансів, щоб реалізувати свої задуми та мрії. Ви можете багато мріяти і планувати, але чи буде конкретна реалізація ваших планів, залежить тільки від вас. Вам доведеться діяти і приймати рішення самостійно.

Якщо ваші бажання поки не хочуть збуватися, варто задуматися, в чому головна причина. Можливо, ви не достатньо докладаєте сил для реалізації задуманого.

Якщо ви будете правильно поводитися, будь-які, навіть найнесподіваніші і найнеймовірніші мрії можуть здійснитися, якщо у вас буде чіткий намір їх здійснити.

Підводні камені: неправильне налаштування намірів, очікування біля моря погоди.

Менш вдалі періоди року: друга половина лютого, березень, липень, перша половина серпня, грудень 2019. У ці дні краще не намагатися реалізувати свої грандіозні плани, особливо без належної для цього підготовки.

Менш везучі: Водолії, народжені з 20 по 27 січня, в 2019 році можуть зіткнутися з серйозними випробуваннями, несподіваними подіями і непередбачуваними явищами, які можуть серйозно змінити ваш світогляд. Вас чекають серйозні зміни.

ОВНИ: успіх з нальотом втоми і ступору

 

Цей рік почнеться з проходження вашої планети Марса по вашому знаку, а це дасть вам хороший заряд енергії та ентузіазму на весь рік. Тут головне не втратити мотивацію, зберегти її якомога довше. З цим у вас можуть бути проблеми, однак при правильному підході ризики кинути справи на півдорозі - мінімальні.

В цьому році Юпітер буде давати вам відмінну підтримку, особливо це відчують на собі Овни, народжені після 2 квітня. Іншим удача посміхнеться трохи раніше, наприкінці 2018 року.

2019 рік буде відмінним роком, коли ви можете дізнатися для себе дуже багато нового, а потім використовувати ці знання собі на користь. Нові подорожі також не змусять себе довго чекати, тому якщо хочете кудись поїхати, можливість обов'язково з'явиться.

Підводні камені: неправильна постановка цілей, занадто поспішне прийняття рішень.

Менш вдалі періоди року: друга половина травня, червень, жовтень, листопад 2019. У ці періоди вам варто прислухатися до своєї інтуїції і не приймати поспішних рішень.

Менш везучі: Овни, народжені з 2 по 12 квітня, в цьому році можуть відчути деякий ступор в справах, їх повільне просування. Ви відчуєте, що попри сприятливі можливості, у вас будуть зв'язані руки і не все виходитиме. Ймовірно, труднощі вам просто необхідні, щоб отримати найкращий результат.

ТЕРЕЗИ: нові зв'язки і знайомства

 

Терези в цьому році матимуть непогані шанси підняти свій рівень знань або відправитися в далекі подорожі. Ваше коло спілкування істотно розшириться в цьому році, тому нові знайомства і зв'язки будуть відігравати важливу роль в досягненні успіху.

Це не час, який слід перечікувати, сидячи вдома. Швидше за все, вам потрібно більше бувати на людях, спілкуватися, знайомитися і підтримувати зв'язки. Добре відвідувати курси, семінари, вебінари, підвищувати кваліфікацію або їздити у відрядження.

Підводні камені: невірно використання нової інформації, ігнорування нових знайомств.

Менш вдалі періоди року: січень, перша половина лютого, друга половина травня, червень 2019. У ці дні може посилитися дратівливість, можуть бути сварки з людьми з ближнього оточення. Краще в цей час спілкуватися з тими людьми, які залишають приємне враження.

Менш везучими будуть Терези, які народилися з 5 по 15 жовтня. Цього року вам буде складно справлятися з ситуаціями, які запропонує цей рік, але попри всі проблеми, ви можете стати набагато сильнішими і витривалішими в майбутньому.

Гороскопи не тільки допомагають нам передбачити майбутнє, але і полегшують спілкування. Знаючи, який у людини знак Зодіаку, ми можемо з легкістю підібрати до нього "ключик".

Овнів (21 березня -20 квітня) в відрізняють ініціативність, маса намірів і бажань, але при цьому відсутність досвіду. Вони живуть під владою емоцій, це самий відкритий і в деякій мірі простодушний знак. Овни честолюбні і не бояться випробувань. Вони не шукають легких шляхів.

Тельцям (21 квітня - 21 травня) характерні завзятість, терпіння і сталість в досягненні поставленої мети. Вони доброзичливі і працелюбні. Тельці - консерватори і відмінні сім'янини. Їм подобається займатися домашнім господарством і утримувати його в чистоті й затишку.

Близнюки (21 травня - 20 червня) - самий безпосередній знак. Навіть у дорослому віці вони можуть проводити години на ігрових. Це творчі особистості, які мають схильність до іноземних мов та письменництва.

Раки (21 червня - 22 липня) - індивідуалісти. Вони вважають за краще жити у власному маленькому світі, ігноруючи навколишній світ. Дуже самолюбні, сприйнятливі і вразливі. Головна проблема Раків - адаптація до реальності.

Лев (23 липня – 22 серпня) - самовпевнений знак, любить увагу і захоплення. У них дуже розвинене его. Це природжені лідери з широкою душею. Орієнтовані на зовнішнє.

Діви (23 серпня – 23 вересня) - шукачі істини, працьовиті педанти. Не в міру критичні до себе і оточуючих. Здатні відрізнити головне від другорядного, а життєві кризи долають за допомогою занурення в роботу.

Терези 24 вересня – 23 жовтня) прагнуть до гармонії і намагаються згладити протиріччя. Мають природну схильність до самотності і егоцентризму. Цікавляться психологією.

Скорпіон (24 жовтня – 21 листопада) - найзагадковіший знак. Відрізняється яскраво вираженою індивідуальністю і пристрасним прагненням до життя. Їх девіз: "Все або нічого". Дуже активні і мають величезну силу волі. У стосунках схильні до крайнощів - або люблять, або ненавидять.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня) - дуже релігійний знак. Інтелектуали, володіють хорошим почуттям гумору. Найголовніше для них - розвиток духу. Стрільці прагнуть піднятися над посередністю і жити відповідно до свого внутрішнього голосу. Мають завищену самооцінку.

Козероги (22 грудня – 19 січня) - найвідповідальніший знак. Свою роботу Козероги виконують повільно, але вірно. Рухаючись до мети, здатні витримувати фізичні і емоційні перевантаження. Домагаються бажаного, незважаючи на перешкоди.

Водолії (20 січня – 18 лютого)- несподіваний, непередбачуваний знак. Вони проявляють оригінальність і свободу як в судженнях, так і у вчинках. Ніколи не бувають самотніми, схильні до блюзнірства.

Риби (19 лютого – 20 березня) - знак з особливо розвиненою інтуїцією, мають більшу схильність до творчості. Але при цьому їм складно визначити межі своєї особистості і визначитися з життєвим шляхом. Риби не здатні до тривалого протистояння і легко розчиняються в комусь або чомусь.

Зараз ви читаєте новину «Які знаки зодіаку чекає успіх у новому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути