пʼятниця, 03 травня 2019 12:15

У Полтавському районі збирають вишиванки для дітей Донбасу

У Полтавському районі збирають вишиванки для дітей Донбасу
Оголосили збір вишиванок для дітей Донеччини та Луганщини. Фото: vseua.info

У школах Полтавського району оголосили збір вишиванок для мешканців Донеччини та Луганщини.

Про це повідомляють у групі Терешківської ОТГ у Facebook.

Лист із проханням підтримати акцію "Вишиванка дітям АТО" за підписом заступника міністра освіти Вадима Карандія через департамент освіти обласної адміністрації розіслали в усі навчальні заклади Полтавщини.

Працівники Терешківської школи через соцмережу запросили долучилися до акції небайдужих мешканців громади та району.

"У День вишиванки 16 травня діти Донеччини та Луганщини хочуть, але не мають можливості одягнути вишиванку, українську символіку і долучитися до свята, тому сподіваються на вашу спільну допомогу", - зокрема, йдеться в повідомленні.

Усіх, хто бажає та має змогу приєднати до акції, просять принести вишиванки в Терешківську школу до 8 травня. За детальною інформацією звертайтеся за телефоном (0532) 553006.

Дитячі вишиванки з усієї України відвезуть юним мешканцям привоєнних територій Донецької та Луганської областей. Вишиванки великих розмірів передадуть вчителям, вихователям дитячих закладів і сім'ям, які живуть у зоні обстрілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавцям даватимуть каву за селфі з велосипедом

Всеукраїнську акцію "Вишиванка дітям АТО" з 2015 року проводить громадська організація "Волонтерська сотня "Доброволя". Мета акції - об'єднати суспільство та покращити взаєморозуміння жителів різних регіонів України.

До 9 травня в Полтавському музеї важкої бомбардувальної авіації покажуть артилерійський тягач.

Зараз ви читаєте новину «У Полтавському районі збирають вишиванки для дітей Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають