пʼятниця, 24 травня 2019 14:20

У Білій Церкві відзначили свято Останнього дзвоника

У Білій Церкві відзначили свято Останнього дзвоника
Учнів привітали із завершенням навчального року і побажали гарних літніх канікул. Фото: 04563.com.ua

24 травня у школах Білої Церкви відбулося свято Останнього дзвоника.

У місті працює 26 шкіл, де навчається 20 422 учнів.

Цього року 1 103 випускників одержать атестат про повну загальну середню освіту, свідоцтва про базову середню освіту - 1892, з них із відзнакою – 61. Після ЗНО будуть підтверджені претенденти на медалі серед учнів 11 класів. Перший клас цьогоріч закінчили 2 157 учнів, повідомляє 04563.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоцерківка стала вчителем року

Міський голова Геннадій Дикий завітав до Білоцерківського навчально-виховного об'єднання школи №15 і привітав учителів, учнів та батьків із завершенням навчального року.

Вручив нагрудний знак "Відзнака міського голови" вчителю початкових класів Людмилі Кимівні Бараненко. Вона стала переможницею міського, обласного та всеукраїнського конкурсів "Учитель року-2019" у номінації "Вчитель інклюзивного класу".

Кращим учням, які показали високі результати на олімпіадах, вручили грамоти від управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

2019 року на ЗНО винесли 11 предметів. Усього тести писатимуть більше 354 тис. дітей. Першим нововведенням є впровадження обов'язкової державної підсумкової атестації у форматі ЗНО з української мови та математики або історії на вибір. Ці 2 предмети стануть обов'язковими. Ще 2 абітурієнти обиратимуть самостійно.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві відзначили свято Останнього дзвоника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають