Ексклюзиви
середа, 05 червня 2019 18:06

У Білій Церкві побудують житловий комплекс

У Білій Церкві побудують житловий комплекс
Презентували план реконструкції частини території сектора №39. Фото: new.bc-rada.gov.ua

4 червня відбулася презентація плану реконструкції частини міста. Орієнтовна площа 6,5 га.

Розробником є будівельна фірма "АРКАДА". Аркадій Дубік - директор. Він ознайомив присутніх із проектом. Той передбачає будівництво комплексу, до якого входитимуть як житлові будинки, так і об'єкти для відпочинку, зони для занять спортом, задоволення громадських потреб. Повідомляють на сайті Білоцерківської міської ради.

"Необхідно дотримуватися норм при плануванні заїздів та виїздів на масив. Облаштувати комунальні мережі. Поліпшити благоустрій території та закладів, що обслуговують мешканців", - говорить міський голова Геннадій Дикий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Терезиному та Озерній з'явилися дитячі майданчики

Пропозиції та зауваження зареєструють і передадуть розробнику для доопрацювання.

Їх приймають з 9.05.2019 року до 9.06.2019 року за адресою: 09100, м. Біла Церква, Торгова площа, 6. Потрібно зазначити своє прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання.

За додатковою інформацією звертатися за тел. 5 10 45, 5 55 10.

Ознайомитися з презентацією детального плану частини території сектора №39 м. Біла Церква можна в холі управління містобудування та архітектури за адресою: м. Біла Церква, бул. Олександрійський, 75, приміщення 74.

З фасаду костелу Святого Миколая у Києві почали падати камені вагою близько 100 кг. Раніше обсипалися невеликі шматки. Прихожани храму кажуть, що у його підвалі з'явилася цвіль, а на фундаменті - тріщини.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві побудують житловий комплекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають