Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2019 17:22

Розпочали ремонт дороги на Микільське через Терешки

Розпочали ремонт дороги на Микільське через Терешки
У Терешківській ОТГ ремонтують дорогу. Фото: facebook

Ремонтують дорогу, що поєднує село Микільське з Терешками в Полтавському районі.

Про це на власній сторінці в соцмережі Facebook повідомив заступник голови Терешківської сільради Дмитро Івін.

"Ще одна непогана новина. Колеса водіїв, що їдуть в сторону Микільського через Терешки, будуть трохи кругліші, бо облавтодор почав ремонт цього шляху. Довідково: з бюджету сільської ради ці роботи не фінансуються", - написав Дмитро.

Дорога, яку ремонтують, з'єднує поворот від траси М-03 до виїзду на трасу в сторону Селещини. Проходить через села Терешки та Микільське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Горбанівці триває ямковий ремонт доріг

"Автомобільна дорога С171974 /М-03/-Терешки-Микільське перебуває на балансі ДП "Агентство місцевих доріг Полтавської області". Агенство - замовник робіт на мережі доріг загального користування місцевого значення. В тому числі і цієї дороги. Роботи виконує ТОВ "Полтавадорбуд", відведений ліміт близько 400 тис.грн. Ремонтні роботи на даний час вже розпочали. Термін завершення, за сприятливих погодних умов - до 01 червня", - розповів начальник відділу експлуатаційного утримання автомобільних дорг, штучних споруд, організації та безпеки дорожнього руху Владислав Чичкань.

Під час проведення дорожніх робіт у лісосмузі на 37-му кілометрі автодороги Полтава – Красноград знайшли бойову гранату РГД-5.

Зараз ви читаєте новину «Розпочали ремонт дороги на Микільське через Терешки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають