середа, 13 лютого 2019 17:35

Робити зарядку дітям буде веселіше

Робити зарядку дітям буде веселіше
Благодійники подарували спортивние знаряддя дитсадку "Малятко" в с. Залізничному. Фото: Олександр Бублик

Дитячому садку Ковалівської сільської ради подарували музичне обладнання та спортивний інвентар.

Про це розповів Ковалівський сільський голова Олександр Бублик.

12 лютого місцева підприємниця Олена Покотило подарувала дитячому садочку "Малятко" в с. Залізничному новий спортивний інвентар та музичне обладнання.

Майже три десятки гімнастичних килимків і спортивних палиць допоможуть вихованцям робити зарядку. Завдяки музичній колонці та флешці виконуватимуть вправи під музику.

Заклад дошкільної освіти "Малятко" відкрили в селі Залічничному торік. Працюють дві групи: молодша (від 3 до 4,5 року) та старша (від 4,5 року до школи). Відвідують заклад 65 дошкільнят. За словами Олександра Бублика, в дитячому садку є багато потреб, задовільнити які самотужки сільрада не може. Тому звертаються до меценатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як облаштовують садочок "Яблунька"

"Дитячий садочок ще не повністю забезпечений обладнанням, іграшками тощо. Тому звертаємося за допомогою. Підприємці з радістю йдуть назустріч, допомагають", — сказав сільський голова.

Зараз шукають добродіїв, готових подарувати закладу килим площею майже 100 кв. м у спортивно-музичну залу.

Це не єдиний дошкільний виховний заклад у Ковалівській сільраді. В Ковалівці діють ясла-садок "Зірочка", також на 65 вихованців.

Учні та вчителі Горянської школи Полтавського району зібрали та передали бійцям на Луганщину посилку. Поклали в неї бензопилу, шкарпетки, пиріжки та дитячі малюнки.

Зараз ви читаєте новину «Робити зарядку дітям буде веселіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають