середа, 17 липня 2019 18:05

Продовжили арешт моряків

Продовжили арешт моряків
Андрія Драча та 23 моряків взяли у російський полон торік. Фото зі сторінки Артема Пепи, адвоката полоненого моряка

17 липня суд у Москві продовжив арешт українським військовополоненим морякам до 24 жовтня 2019 року. Серед них – 25-річний Андрій Драч з Городка Іллінецького району.
- Сподіваємося, що перемовини між країнами вже перебувають на фінішній прямій! І що моряки найближчим часом повернуться додому, - написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" адвокат Артем Пепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обміну полоненими не буде, Кремлю ще потрібні українці в російських тюрмах

Андрія Драча разом з іще 23 українськими моряками було взято в російський полон 25 листопада 2018 року. Тоді українські кораблі та рейдовий буксир планово вийшли з порту Одеси до порту Маріуполя. Під час цього завдання російське судно протаранило український буксир та пошкодило його. При виході з Керченської протоки українські кораблі було обстріляно та захоплено російськими суднами.

14 червня президент Володимир Зеленський зустрівся з родинами моряків, затриманих біля Керченської протоки, та заявив, що "кроки, які ми зараз робимо, найближчим часом дадуть нам можливість повернути моряків".

Зараз ви читаєте новину «Продовжили арешт моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають