пʼятниця, 09 серпня 2019 09:15

Поїхав до Чутового та пропав - на Полтавщині шукають чоловіка

Поїхав до Чутового та пропав - на Полтавщині шукають чоловіка
На Полтавщині розшукують зниклого безвісти Івана Сливенка 1943 року народження. Фото: pl.npu.gov.ua

Поліція Полтавської області розшукує безвісно зниклого 73-річного чоловіка, який востаннє виходив на зв'язок з родичами 6 серпня близько 20:00.

Про це повідомляють у ГУ НП у Полтавській області.

Шукають жителя Республіки Молдова Івана Ілліча Сливенка, 1946 року народження. Невисокого зросту, 165 – 170 см, середньої статури. Має довге сиве волосся, очі темного кольору. На вигляд 70-80 років.

Відомо, що Іван Сливенко доїхав до селища Чутового.

Нині місце перебування чоловіка невідоме, зв'язок з ним урвався.

Коли родичі бачили його востаннє, чоловік був одягнений у штани чорного кольору, сіру сорочку в клітинку із довгим рукавом, взутий у чорні босоніжки. На голові - камуфляжна кепка спортивного типу. При собі мав поліетиленовий пакет чорного кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зник дорогою з Києво-Печерської лаври

Усіх, хто має інформацію про ймовірне місцезнаходження цієї людини, просять повідомити її до Чутівського відділу поліції за телефонами 0(53) 479 11 02, 0(95) 658 44 51.

У селі Петрушки на Київщині зник 10-річний Данило Лутюк. Хлопчик пішов із дому на вулиці Лесі Українки у невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Поїхав до Чутового та пропав - на Полтавщині шукають чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають