вівторок, 19 лютого 2019 14:00

Поліція затримала злодійку-гастролерку, шукають жертв схожих злочинів

Поліція затримала злодійку-гастролерку, шукають жертв схожих злочинів
У Полтаві затримали злодійку-гастролерку, шукають її жертв. Фото: pl.npu.gov.ua

У Полтаві поліцейські затримали злодійку-гастролерку, яка викрадала мобільні телефони.

Про це повідомляє Полтавська обласна поліція.

Затримали 21-річну мешканку міста Кривий Ріг, яку обґрунтовано підозрюють у серійних викраденнях мобільних телефонів. До Полтави жінка приїхала декілька днів тому.

У магазинах цупила телефони з кишень та сумок полтавок, коли ті робили покупки.

Під час затримання в жінки виявили шість крадених мобільних телефонів.

"Ми встановили, що декілька з них були викрадені у мешканців Полтави, власники ще декількох проживають в інших містах. Зловмисниця подорожувала містами, викрадала телефони і згодом їх продавала", - розповів начальник відділення поліції №1 міста Полтава Сергій Махно.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за крадіжку, вчинену повторно. Жінка раніше притягувалась до відповідальності за скоєння крадіжок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейських із району навчали екстреній медичній допомозі

Суд постановив тримати жінку під вартою в слідчому ізоляторі Полтави. Працівники поліції перевіряють її на можливу причетність до скоєння крадіжок на території Полтавського району та області.

Поліція звертається до людей, які стали жертвою аналогічного злочину та впізнали в цій жінці зловмисницю: не зволікайте, зверніться до поліції на території свого проживання або за телефоном 102.

У Полтавському районі працюють 8 дільничних поліцейських. Зараз у штаті не вистачає трьох. Один проходить навчання, через 4 місяці буде готовий приступити до роботи.

Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала злодійку-гастролерку, шукають жертв схожих злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають