Ексклюзиви
середа, 04 вересня 2019 12:05

Опублікували розклад занять позашкільних спортивних секцій
3

У Щербанівській ОТГ проводять набір дітей до спортивних секцій
Фото: Facebook
У Щербанівській ОТГ проводять набір дітей до спортивних секцій
У Щербанівській ОТГ проводять набір дітей до спортивних секцій

У Щербанівській ОТГ у Полтавському районі з початком навчального року запрацювали 13 позашкільних спортивних секцій. Більшість - безкоштовні.

Інформацію про час та місце занять оприлюднила прес-служба Щербанівської ОТГ.

Відвідування більшості спортивних секцій для дітей громади буде безкоштовне, розповів "Газеті" керівник спорткомплексу "Розсошенці" Олександр Капран.

Заняття з танців, фізичного розвитку та хореографії організують у залі філії центру дозвілля "Водограй" у селі Розсошенці.

Секції волейболу, баскетболу, бадмінтону та настільного тенісу працюватимуть у спортивній залі Розсошенської гімназії.

Тренування з важкої атлетики проводитимуть у тренажерній залі районного будинку культури, а з вільної боротьби - у сільському клубі в Щербанях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортсмени-гирьовики привезли медалі із Данії

Футболістів тренуватимуть у сільському будинку культури та в приміщенні спорткомплексу "Розсошенці" шість разів на тиждень.

До переліку увійшли і три секції, за які батькам доведеться платити. Зокрема, великий теніс у спорткомплексі "Розсошенці", група чирлідерів у танцювальній залі Розсошенської гімназії. А також заняття з карате в Щербанівському ліцеї та Тростянецькому НВК тричі на тиждень.

Незабаром у громаді планують відкрити секцію гандболу. Зараз, за словами Капрана, триває підготовка зали для занять у Розсошенській гімназії.

За довідками щодо запису дітей у спортивні секції пропонують звертатися до директора спорткомплексу за телефоном 0(66) 527 88 20.

26 серпня Дарія Бражник із Сем'янівки Полтавського району стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед юніорів у ваговій категорії 43 кг.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували розклад занять позашкільних спортивних секцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають