Ексклюзиви
вівторок, 30 липня 2019 14:30

Невідомі нарубали дерев на кілька тисяч гривень - фото
4

Під Полтавою вирубали 20 кубометрів сосни
Фото: Прокуратура Полтавщини
Під Полтавою вирубали 20 кубометрів сосни
Під Полтавою вирубали 20 кубометрів сосни
Під Полтавою вирубали 20 кубометрів сосни

29 липня до правоохоронних органів звернулися з приводу незаконної вирубки сосен під селом Затуриним Ковалівської сільради під Полтавою.

Про це повідомляє прокуратура Полтавської області.

На місце вирубки виїхали правоохоронці. Встановили, що на території Чкалівського лісництва виявлено майже 20 кубометрів спиляної деревини породи сосна. Також залучили представників екологічної інспекції для спільного огляду та нарахування завданої шкоди.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових рішень внесли відомості за ознаками незаконної вирубки лісів. Карається штрафом від 300 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів, арештом на строк до 6 місяців, обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі досудове розслідування триває.

Також журналіст "Газети" перевірив ринкові ціни на неколоті дрова. Вартість — від 250 грн за кубометр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місцеві називають нас "лохами" і "понаїхавшими"

Сьогодні автотуризм - це поїздка в ліс, на озеро або море. Чи подорож Європою на власному авто. При цьому автолюбителі не переживають з приводу набору інструментів: досить домкрата, доливання антифризу, омивачі, компресор для підкачки шин. Але навіть цей скромний перелік є не у всіх. Що казати про поїздку на машині в 1960-ті: повний багажник заліза, довідники, намети, купа речей на будь-який випадок життя.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі нарубали дерев на кілька тисяч гривень - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають