пʼятниця, 11 січня 2019 16:40

Негода змусила перекрити дороги на Полтавщині

За прогнозами синоптиків, найгіршу погоду очікують Горішні Плавні, Кременчуцький, Карлівський, Кобеляцький, Машівський, Чутівський та Новосанжарський райони Полтавщини.

За даними Гідрометеоцентру, у південних районах області очікуються великі снігопади, мокрий сніг з налипанням. Його випаде від 10 см. Уночі 12 січня температура повітря може знизитися до -10...15°С.

На розчищення шляхів виділили додаткову техніку. Але водіям рекомендують утриматися від подорожей у південному та південно-західному напрямках - у бік Дніпра, Миколаєва, Кропивницького, Черкас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будьте обережні на дорогах — обіцяють перепади температури до 17 градусів

Водіїв просять не виїжджати на зустрічну смугу, дотримуватися дистанції і правил паркування.

"Вночі наші підрядники працювали на всіх автошляхах державного значення. Висипали 74 тонни солі та 1386 тонн піщано-соляної суміші. Покриття - мокре. Протягом доби розчистили майже 770 кілометрів автошляхів. Станом на 8:00 техніка працює в Хорольському, Решетилівському, Полтавському, Кобеляцькому, Лохвицькому, Гадяцькому районах", - повідомили в полтавському автодорі.

  Схема перекриття доріг у Полтавському районі. Фото Facebook
Схема перекриття доріг у Полтавському районі. Фото Facebook

У Полтавському районі перекрили рух на ділянці автодороги загальнодержавного значення О1719274 Суми - Полтава/Сем'янівка - Надержинщина.

Також закритий в'їзд для всіх видів транспорту до Кіровоградської області.

Сніжний колапс: що робити водіям, які потрапили в замет. Тим, хто застряг на засніженому шосе, варто дотримуватися деяких правил.

Зараз ви читаєте новину «Негода змусила перекрити дороги на Полтавщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають