Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2019 14:34

Назвали суму, яку витратять на ремонт карлівських доріг

Назвали суму, яку витратять на ремонт карлівських доріг
У Карлівському районі на ремонт доріг витратятьб більше 14 млн грн Фото: dozor.kr.ua

Від 14 до 14,5 млн грн надійде цього року на ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Карлівському районі. Таку суму попередньо узгодили з керівництвом державного підприємства "Агентство місцевих доріг Полтавської області" керівники району та депутати обласної ради.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє голова Карлівської районної ради Петро Світлик.

Поточний середній ремонт запланували на майже 23 км дороги Вільхуватка - Білухівка - Попівка. Вартість ремонту - 10 млн грн. Ще 4 млн грн витратять на ямковий ремонт 4 автошляхів. Це 15,8 км шляху Карлівка - Ланна, 17,5 км дороги Карлівка - Федорівка - Новоселівка, 15,7 км дороги Максимівка - Варварівка - Мартинівка (від Варварівського повороту до Мартинівки) та 20,2 км дороги Максимівка - Карлівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У районі залатали 60 квадратних метрів дороги

Крім тог,о за оперативною інформацією, 2019 року Мартинівська сільська рада запланувала витратити 500 тис. грн на ремонт дороги Максимівка - Варварівка - Мартинівка. Верхньоланнівська сільська рада витратить 200 тис. грн на дорогу Верхня Ланна - Федорівка. Стільки ж запланувала на ремонт дороги й Голобородьківська сільська рада.

Не охоплена коштами дорожнього фонду залишилась дорога Карлівка - Лип'янка - Абрамівка. Як профінансувати ямковий ремонт цього шляху, вирішуватимуть депутати районної ради на черговій сесії райради.

Найгірші в світі дороги – в Україні. Їх не те що ремонтувати, їх треба заново будувати. В Європі навіть такого терміну немає "ямковий ремонт доріг". Гройсман погарячкував, коли заявив, що за 3-5 років відбудують дороги. Гроші і техніка не гарантують якісний ремонт доріг. Для цього у нас немає найціннішого – трудового ресурсу. Хіба якщо зігнати до нас пів Китаю. В першу чергу нашу молодь треба зацікавити не виїжджати за кордон мити посуд

Зараз ви читаєте новину «Назвали суму, яку витратять на ремонт карлівських доріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають