Ексклюзиви
пʼятниця, 08 березня 2019 12:04

Краса і здоров'я - як у Ковалівці проходять фітнес-заняття
7

В Ковалівці заняття з фітнесу проводять тричі на тиждень
Фото: Надане Дариною Піддубною
В Ковалівці заняття з фітнесу проводять тричі на тиждень
В Ковалівці заняття з фітнесу проводять тричі на тиждень
В Ковалівці заняття з фітнесу проводять тричі на тиждень
В Ковалівці заняття з фітнесу проводять тричі на тиждень

У селі Ковалівка в будинку культури тричі на тиждень проводять фітнес-заняття для жінок і дівчат. Ходить близько 20 учасниць із Бочанівки, Залізничного, Пасківки, Ковалівки. Разом худнуть.

Тренування проводить Дарина Піддубна із сусіднього села Терентіївка. Групу назвали "Ледіфіт".

"Ділю учасниць на дві групи. Першу відвідують ті, які ходять давно, їм даю більше навантаження. В другій займаються новенькі. Тренування проходять тричі на тиждень по годині-годині п'ятнадцять. Починаємо із аеробіки, сама підбираю музику під ритм і такт. Наступний етап - прокачуємо всі групи м'язів: прес, сідниці, стегна, ноги, руки. Наприкінці робимо розтяжку. Прошу вдягатися зручно - кросівки, лосини, вільна футболка", - розповіла Дарина.

Недавно група провела фітнес-марафон. 12 учасниць худнули протягом двох тижнів. Не вживали спиртного, солодкого, випічки. Ввели в раціон багато фруктів. Втратили 20 кг на всіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибір спортивного взуття для різних видів спорту

Найбільше скинула Інна Крамаренко - 4 кг. Друге місце отримала Ірина Троцька, втративши 3,5 кг.

"Найважче було відмовитися від цукерок. Також дотримуватися щоденного режиму тренувань, навіть на вихідних. Але взяла себе у руки. Завдяки фітнесу краще себе почуваю, не болить спина, голова, легше нагинатися. Продовжую дотримуватися порад тренера. Готуємося до наступного весняного фітнес-марафону", - сказала Ынна Крамаренко.

"Ми з дівчатами - одна родина. Нас об'єднує не тільки спорт. Я створила у вайбері групу, де переписуємося про що завгодно. Більшість із нас - молоді мами. Є про що поговорити: діти, одяг, рецепти страв. Бажаємо одна одній доброго ранку. Під час марафону скидали фотографії корисних сніданків", - додала Дарина Піддубна.

На території Розсошенської гімназії будують басейн. Учні зможуть заходити до нього із коридору школи. Вже звели стіни, перекрили дах, відлили чаші басейнів.

Зараз ви читаєте новину «Краса і здоров'я - як у Ковалівці проходять фітнес-заняття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають