пʼятниця, 29 березня 2019 18:20

Коломацьке комунальне підприємство стане перевізником
4

У Коломацькій ОТГ купили комунальний автобус
Фото: facebook
У Коломацькій ОТГ купили комунальний автобус
У Коломацькій ОТГ купили комунальний автобус
У Коломацькій ОТГ купили комунальний автобус

29 березня автопарк комунального підприємства Коломацької ОТГ поповнився новим пасажирським автобусом.

Про це "Газеті" розповів голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.

"У мене ще торік була ідея придбати автобус. Щоб раз і назавжди вирішити проблему з перевізниками, які обслуговують наші населені пункти. Коли ми створили власне комунальне підприємство, вирішили купити автобус. Щоб обслуговував наше населення так, як люди бажають. Щоб ні в кого не було проблем", — розповів Євген Почечун.

Автобус вітчизняного виробництва 2019 року випуску ЗАЗ "А07А І-Ван" придбали через тендерні закупівлі за ціною 1,4 млн грн.

Маршрут з'єднає населені пункти Коломацької ОТГ з Полтавою. Починатиметься з Василівки. Нагадаємо, там нещодавно обладнали навісами чотири нові автобусні зупинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карлівці створять безкоштовне таксі для людей з інвалідністю

Тариф обраховуватимуть співробітники комунального підприємства, на баланс якого візьмуть автобус. Почечун пообіцяв, що пільгові категорії громадян їздитимуть безкоштовно. Розглядають варіант, щоб непрацюючі пенсіонери — мешканці ОТГ раз на тиждень мали право безкоштовного проїзду до Полтави і назад.

Зараз на автобус чекає реєстрація та отримання ліцензії.

Вчора у Малому Тростянці Полтавського району відбулася зустріч місцевої влади із селянами. Обговорювали стан доріг та ситуацію із перевізником, який відмовлявся виїжджати на маршрут.

Зараз ви читаєте новину «Коломацьке комунальне підприємство стане перевізником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають