середа, 27 березня 2019 15:35

У Карлівці створять безкоштовне таксі для людей з інвалідністю

У Карлівці створять безкоштовне таксі для людей з інвалідністю
У Карлівці створили "Соціальне таксі". Фото: facebook

У Карлівці працюватиме послуга "Соціальне таксі". Безкоштовно перевозитимуть людей з інвалідністю І-ІІ груп, що живуть та зареєстровані на території Карлівської міської ради. Таке рішення прийняли на її 37-й сесії.

Про це повідомили на сторінці Карлівської ради у Facebook.

Згідно з положенням про "Соціальне таксі", послуга надається людям, які не можуть самостійно пересуватися або пересуваються за допомогою милиць, палиць, ходунків.

Возитимуть до соціально значимих об'єктів міста Карлівки - закладів охорони здоров'я, органів соціального захисту населення, центру зайнятості, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, управління пенсійного фонду, фонду соціального страхування, органів міграційної служби, судової влади, правоохоронних органів.

Надання послуги "Соціальне таксі" здійснюється за попередньою заявкою, яку приймає працівник Карлівської міської ради щодня, крім вихідних, з 8:00 до 17:00 год. за адресою: м. Карлівка, вул. Полтавський Шлях, 54, тел. 98 205.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти збирають гроші на дешеву іпотеку переселенцям

Графік роботи "Соціального таксі" - щочетверга з 08:00 до 16:00 год.

За детальнішою інформацією слід звертатися у відділ соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Карлівської міськради (тел. 98 205).

За новими нормами, всі будинки та споруди в Україні, а також необхідна інфраструктура повинні обов'язково проектуватися з елементами доступності.

Зараз ви читаєте новину «У Карлівці створять безкоштовне таксі для людей з інвалідністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають