середа, 04 вересня 2019 14:11

Громада шукає педагогів - обиратимуть наприкінці вересня

Громада шукає педагогів - обиратимуть наприкінці вересня
У Терешківській ОТГ шукають чотирьох педагогів в Інклюзивно-ресурсний центр. Фото: radiotrek.rv.ua

2 вересня в Терешківській ОТГ в Полтавському районі оголосили конкурс на посади педагогів.

Інформацію про відбір оприлюднили на офіційному сайті громади.

Шукають кандидатів на посади педагогічних працівників комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Терешківської сільської ради Полтавського району. Зокрема, є потреба в таких фахівцях: учитель-логопед, вчитель-дефектолог, вчитель- реабілітолог та два практичні психологи.

Кваліфікаційні вимоги: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за фахом "Спеціальна освіта", "Корекційна освіта", "Дефектологія" та "Психологія", стаж роботи за фахом 3 або більше років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому в Україні почали платити більше

Для участі в конкурсі необхідно подати копії таких документів: паспорта громадянина України, трудової книжки, документів про освіту з додатками, присвоєння наукового ступеня та вченого звання. В оригіналі необхідно подати письмову заяву на участь у конкурсі, резюме у довільній формі, письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Останній день прийому документів – 23.09.2019 року.

Документи приймають у виконкомі Терешківської сільради. Адреса: Полтавський район, село Терешки, вул. Шевченка, 1А. За довідками звертатися за телефоном +3806648869 або на е-мail [email protected].

Конкурсний відбір проведуть 24 вересня 2019 року в приміщенні Терешківської сільради.

Восени менше роботи пропонують адміністраторам, офіціантам, вожатим. Такі працівники затребувані влітку. З вересня зростає кількість вакансій для вчителів, менеджерів, будівельників та водіїв.

Зараз ви читаєте новину «Громада шукає педагогів - обиратимуть наприкінці вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають