Ексклюзиви
субота, 23 березня 2019 08:00

Чоловік помер після бійки із сусідом

Чоловік помер після бійки із сусідом
Викликали "швидку", коли вже був у комі. ФОТО: google.com

У поліцію зателефонували з міської лікарні. Повідомили, що в них перебуває 52-річний білоцерківець із численними травмами. Він у церебральній комі.

Правоохоронці з'ясували, що постраждалий посварився із сусідом. Конфлікт стався у гуртожитку. Жінка намагалась відтягнути співмешканця від нападника.

До поліції та медиків не звертались, бо не хотіли розголосу. Наступного дня чоловікові стало зле. Викликали "швидку". До лікарні його доставили вже в комі. За тиждень помер у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні Ізмаїла конфлікт пацієнтів закінчився вбивством

Поліцейські затримали 30-річного кривдника. На момент злочину він перебував під умовним терміном покарання за скоєння ДТП зі смертельним наслідком. Чоловік зізнався у злочині. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Чоловік разом зі своєю цивільною дружиною та її подругою розпивали спиртні напої. Під час посиденьок між ними виник конфлікт. Чоловік стрибнув із балкона 11 поверху. Помер від травм.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік помер після бійки із сусідом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають