субота, 23 лютого 2019 13:05

У лікарні Ізмаїла конфлікт пацієнтів закінчився вбивством

У лікарні Ізмаїла конфлікт пацієнтів закінчився вбивством
У лікарні Ізмаїла конфлікт пацієнтів закінчився вбивством Фото: cripo.com.ua

У туберкульозній лікарні міста Ізмаїла сталося вбивство. Під час сварки 53-річний пацієнт вдарив свого опонента ножем у живіт. Від отриманого поранення чоловік помер на операційному столі.

Як повідомили в прес-службі обласної поліції, в поліцію звернувся охоронець медустанови з повідомленням про пацієнта, який отримав ножове поранення, розповідає Україна кримінальна.

Прибувши на місце події, співробітники поліції з'ясували, що між 53-річним жителем Болградського району та 28-річним жителем Ізмаїла, які перебували на лікуванні, стався конфлікт. Для з'ясування стосунків чоловіки вийшли у внутрішній дворик закладу. Під час бійки старший з них дістав ніж і завдав своєму опоненту кілька ударів в живіт.

Врятувати життя потерпілому медикам не вдалося - від отриманих ушкоджень він помер. За даним фактом розпочато кримінальне провадження "Умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Знаряддя злочину - ніж - вилучено та направлено на експертизу.

Правопорушника обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатодітну матір вбили у День Валентина

Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

У Старому Селі Рокитнівського району на Рівненщині у власному дворі розстріляли 30-річного чоловіка. Убивство сталося 7 лютого близько 23:30.

Звуки пострілів почув сусід, який і виявив на подвір'ї мертвого власника господарства. Було встановлено, що стріляли 2 невідомих на автомобілі BMW-525 іноземної реєстрації, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні Ізмаїла конфлікт пацієнтів закінчився вбивством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути