Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2019 18:55

Ансамбль "Співограй" переміг у міжнародному дитячому конкурсі

Ансамбль "Співограй" переміг у міжнародному дитячому конкурсі
Ансамбль "Співограй" представляв на конкурсі Київщину. Фото: БМР

Вихованці народного художнього колективу "Вокальний ансамбль "Співограй" центру позашкільної освіти "Соняшник" Білоцерківської міської ради перемогли у фіналі ХІІІ міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості "Усі ми діти твої, Україно!". Вони представляли Київщину. Керівник колективу Ольга Гаврилюк.

Показали найкращі результати у номінаціях "Вокальне мистецтво" та "Фольклорне мистецтво".

А солісти Софія Виговська, Юлія Якименко, Вікторія Яритик, дует Юлії Якименко і Вікторії Яритик здобули перші місця в номінаціях "Народний спів" та "Естрадний спів".

Щорічний конкурс-фестиваль проходив в Одесі, в українському дитячому центрі "Молода гвардія". Фінал з 15 липня до 4 серпня. Учасниками були 580 дітей з усієї України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найчастіше для хлопчиків замовляють піратів. А для дівчаток — ляльку Лол"

Після виступів діти з Білої Церкви відпочивали на узбережжі Чорного моря. Стали учасниками дня національних мов і культур, дитячого маршу миру "Бажаємо Україні миру, бажаємо Україні щастя!", акціях "Напишу листа солдату" і "Дитячий оберіг для воїна".

На дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", що проводять у Скадовську, гран-прі отримала Валерія Фурман, 15 років, із Кривого Рогу. Змагалися 46 виконавців і вокальних груп.

Зараз ви читаєте новину «Ансамбль "Співограй" переміг у міжнародному дитячому конкурсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають